Komentara: 8
Pregleda: 3877

Otvara se Kancelarija za poljoprivredno zemljište unutar Gradske uprave

18.01.2013. u 16:26h
U skladu sa povećanjem obima poslova koji se obavljaju u oblasti poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini kao i raspoloživih sredstava ostvarenih od zakupa, u okviru Službe za poljoprivredu formira se Kancelarija za poljoprivredno zemljište, koristeći postojeće kadrovske resurse unutar Gradske uprave.
Otvara se Kancelarija za poljoprivredno zemljište unutar Gradske uprave

Rad kancelarije će biti transparentan sa jasnim sagledavanjem potreba poljoprivrednika kao zakupaca poljoprivrednog zemljišta. Saradnja sa udruženjima poljoprivrednika će se realizovati uspostavljanjem komunikacije koja će se ogledati u implementaciji stanja i potreba sa terena u svakoj katastarskoj opštini.

S obzirom da pojedinačni delovi grada imaju svoje potrebe u načinu po kojem će se raditi Program, grupisati javna nadmetanja i raspoređivati sredstva ostvarena od zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, kancelarija će sagledavati svaki segment poljoprivredne proizvodnje (ratarska, stočarska, povrtarska, voćarska i vinogradarska proizvodnja), zaštita životne sredine i poboljšanje uslova za izvođenje rada u poljoprivredi.

Formiranjem kancelarije vodiće se računa o stručnosti izvršilaca u oblastima po kojima se Program izrađuje, potrebama za kontinuiran rad Komisija za izradu programa zaštite uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta i sprovođenja postupka javnog nadmetanja.

Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 3877
Povezane teme

kancelarija za poljoprivredno zemljište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.