• Pregleda: 3301

Otkriveno 20 ilegalnih imigranata

Proteklog vikenda u županiji Čongrad u Mađarskoj nadležne službe otkrile su više od dvadeset ilegalnih imigranata koji su u Mađarsku stigli iz pravca Srbije, izjavila je za agenciju MTI portparolka policijske uprave županije Čongrad Linda Jasai.
Otkriveno 20 ilegalnih imigranata

Prema njenim rečima, koje prenosi portal “Vojvodina danas”, na području naselja Reske, u blizini graničnog prelaza Horgoš, u subotu u kasnim večernjim satim otkrivena su dvojica imigranata iz Pakistana, kao i petorica sa Kosova.

Par sati kasnije, u nedelju ujutro, u blizini Morahaloma policijska patrola je zaustavila jedno sumnjivo putničko vozilo sa četvoricom Avganistanaca, a u blizini su naišli na još desetak ilegalnim imigranata, takođe iz Avganistana.

Kako je rekla Jasai, osim preko srpsko-mađarske granice imigranti su ovoga puta stigli i iz pravca Rumunije, jer su kod graničnog prelaza u mestu Nađlak blizu rumunske granice otkrivena još dvojica ilegalaca sa Kosova.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

4
Normalnost Odgovori
Tako treba, samo da ih ne posalji nama ovde, neka ih salju odakle su i dosli!
S2 Odgovori
@Normalnost. A šta ako su došli iz Srbije??
bukin Odgovori
@Normalnost: Uvek ih vrate nama jr tu pocinje EU.
che Odgovori
pohapsite organizatore prebacivanja preko granice, to MUP moze za 3 dana da obavi.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.