Komentara: 85
Pregleda: 27719

Otkriven magacin sa većom količinom robe stranog porekla

03.02.2017. u 15:39h
Izvor: Subotica.com
Zajedničkom akcijom carine i policije, 3. februara 2017. godine, u jednom magacinu u Subotici otkrivena je velika količina robe stranog porekla, bez bilo kakve dokumentacije, saopštila je Uprava carina
Otkriven magacin sa većom količinom robe stranog porekla

Pretres „sivog magacina“ su izvršili carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja zajedno sa kolegama iz Odseka za suzbijanje privrednog kriminala PU Subotica i tom prilikom su na licu mesta zatekli nekoliko tona razne robe namenjene tzv. crnom tržištu.

Među robom je najviše prehrambenih proizvoda, kućne hemije, čokolade i konditorskih proizvoda, zamrznutog mesa i prerađevina, čije će tačne količine i vrednost biti poznate po okončanju istrage.

Otkriven magacin sa većom količinom robe stranog porekla

Podsećamo da je u novembru prošle godine, takođe u Subotici otkriven „sivi magacin“ sa skoro tri tone robe. Ovakvi slučajevi predstavljaju dobar primer neprestane borbe koja se vodi u suzbijanju sive ekonomije, u čemu aktivno treba da učestvuju i građani koje iz Uprave carine pozivaju da nastave da prijavljuju sve oblike kršenja carinskih propisa ili korupcije na dežurni broj telefona Odeljenja za unutrašnju kontrolu Uprave carina 066/303 300, ili putem Otvorene carinske linije 064/732.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 85
Pregleda: 27719

Povezana vest

Povezane teme

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.