Komentara: 17
Pregleda: 6390

Otkazan večerašnji koncert Amire Medunjanin

27.07.2018. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Još jedan od koncerta na Letnjoj pozornici koji će zbog nepovoljnih vremenskih prilika morati biti otkazan je onaj na kojem je subotičkoj publici trebalo da se predstavi Amira Medunjanin, interpretatorka sevdaha. Novac za karte može da se povrati već od danas.
Otkazan večerašnji koncert Amire Medunjanin

Organizator koncerta Amire Medunjanin na Letnjoj pozornici obaveštava sve koji su bili zainteresovani za večerašnji nastup da se isti otkazuje zbog nepovoljnih vremenskih prilika.

Iako u nekim slučajevima postoji mogućnost da se u dogovoru sa izvođačem ugovori novi termin, u slučaju Amire Medunjanin, prema rečima organizatora ne postoji termin koji bi u neko skorije vreme mogao biti iskorišćen, zbog unapred isplaniranih obaveza interpretatorke.

Novac za kupljene ulaznice može da se povrati u butiku "Evolution" na Korzou svakog radnog dana (ponedeljak - petak) od 9 do 21 čas, do naredne subote, 4. avgusta.

Više informacija putem telefona 066/592-0000.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 6390

Povezana vest

Povezane teme

koncert na letnjoj pozornici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.