Komentara: 8
Pregleda: 7525

Otkazan Festival mlade rakije u Ljutovu

13.10.2020. u 13:48h
Izvor: Subotica.com
Zbog epidemiološke situacije ove godine bez masovnog okupljanja na Festivalu mlade rakije u Ljutovu. Organizatori ipak najavljuju da će se tradicija nastaviti takmičenjem majstora rakije, ali nažalost bez posetilaca.
Otkazan Festival mlade rakije u Ljutovu

Udruženje proizvođača i ljubitelja rakije "Subotička peščara" saopštilo je da se ovogodišnji, 13. po redu Festival mlade rakije u Ljutovu, koji je bio najavljen za 14. novembar, neće održati zbog trenutne situacije izazvane pandemijom korona virusa.

- Kako je manifestacija četvrta po posećenosti na teritoriji grada Subotice, nismo u mogućnosti da ispoštujemo broj posetilaca na festivalu koji bi sa sigurnošću prevazišao trenutna ograničenja - saopštili su organizatori, dodajući da se informacije o takmičarskom delu programa mogu očekivati u naredni danima.

Otkazan Festival mlade rakije u LjutovuOtkazan Festival mlade rakije u Ljutovu

DOBRA RAKIJA, DOBRE VIBRACIJE

Festival mlade rakije u Ljutovu organizuje se svake druge subote u novembru od 2008. godine, u znak sećanja na poznatog i uglednog poljoprivrednog proizvođača Blaška Kopilovića. Iako je u početku okupljao većinom domaće proizvođače rakije iz okoline Subotice, festival je vremenom prerastao u manifestaciju koja danas privlači više od stotinu takmičara iz cele Srbije i nekoliko hiljada posetilaca iz cele Srbije, ali i regiona, a ove godine je po prvi put predstavljen i na Sajmu turizma, koji se održao u februaru u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 7525
Povezane teme

festival mlade rakije ljutovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.