Komentara: 8
Pregleda: 5011

Osumnjičeni za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi

04.12.2012. u 16:32h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Osumnjičeni za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi

Subotička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati Nebojši P. (1987), Damiru A. (1985) i Zoranu S. (1993), svi iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Postoji osnov sumnje da su, navijači FK ''Spartak Zlatibor voda'', Nebojša P., Damir A. i Zoran S., u subotu, sa dve maloletne osobe, dva sata pre početka fudbalske utakmice između FK ''Spartak Zlatibor voda'' i FK ''Partizan'', koju je komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije proglasio za utakmicu povišenog rizika, napali navijače FK ''Partizan''. Osumnjičeni se terete da su prilikom dolaska na fudbalsku utakmicu, bacali kamenice i fizički nasrnuli na navijače protivničkog tima.

U ovom događaju nije bilo povređenih osoba.

Nebojša P., Damir A. i Zoran S. su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici, dok su maloletnici saslušani u prisustvu roditelja, radnika Centra za socijalni rad, advokata i prema njima neće biti preduzete zakonske mere.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 5011
Povezane teme

navijači spartaka

nasilničko ponašanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.