Komentara: 3
Pregleda: 3637

Osumnjičeni za krađu iz fabrika Bratstvo i Fresh Company

22.02.2009. u 17:32h
Izvor: MUP Srbije
Osumnjičeni za krađu iz fabrika Bratstvo i Fresh Company

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su zadržavanje za Stevana H. (21), i Marijana B. (24) iz Subotice i Aleksandra P. (22) iz Požarevca, zbog postojanja osnovane sumnje da su sa Miroslavom V.P. (21) iz Subotice izvršili više krivičnih dela teške krađe.

Osumnjičeni su otuđili delove kočione opreme sa vagona na štetu fabrike ‘'Bratstvo'' i bakarne žice iz fabrike ‘'Freš Kompani'', koje su potom prodavali kao sekundarnu sirovinu.

Takođe su u dužem vremenskom periodu protivpravno prisvajali kožne jakne iz ugostiteljskih objekata, tehničku opremu i bicikle na teritoriji Subotice.

Stevan H. i Marijan B. sumnjiče se i za izvršenje krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, zbog toga što su zapalivši garažu naneli štetu Ž.K. iz Subotice.

Osumnjičeni su saslušani u prostorijama Policijske uprave u prisustvu advokata i u zakonskom roku uz odgovarajuću krivičnu prijavu biće privedeni istražnom sudiji Opštinskog suda u Subotici.

Izvor: MUP Srbije
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 3637
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.