Komentara: 2
Pregleda: 10896

Osumnjičeni Subotičani za krijumčarenje oružja

15.05.2012. u 19:29h
Izvor: RTV Yueco
Osumnjičeni Subotičani za krijumčarenje oružja

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije i kraljevačke policije u zajedničkoj akciji, u nedelju uveče oko 21 sat na Ibarskoj magistrali, u selu Miločaju kod Kraljeva, uhapsili su Slobodana P. (41), i Sinišu Dž. (40) iz Subotice. Oni su osumnjičeni za krijumčarenje oružja i municije i određeno im je policijsko zadržavanje od 48 sati. Po isteku će biti privedeni istražnom sudiji.

Pretresom automobila BMV subotičkih registarskih oznaka, koji se iz pravca Beograda kretao prema Kraljevu, a kojim je upravljao Slobodan P. dok je pored njega, na mestu suvozača sedeo Siniša Dž., policija je pronašla arsenal oružja i municije, pišu Večernje novosti.

U jednoj putnoj tobi u prtljažniku subotičkog automobila, pronađene su dve automatske puške “crvena zastava M-70”, dva automata (jedan MP-5, i jedan “škorpion”), dva revolvera (“smit-veson” i “magnum 357”), i tri pištolja “crvena zastava” (CZ-99 kalibra 9 mm, M-88 kalibra 9 mm, i M-57 kalibra 7.62 mm, poznatiji kao “tetejac”), umotanih u čarape.U istoj torbi pronađena su još i četiri prazna okvira za automatsku pušku, i oko 200 metaka kalibra 7.62 mm.

Osim što je uhapsila dvojicu osumnjičenih Subotičana, policija je zaplenila sve pronađeno oružje.Kako nezvanično saznajemo pripadnici BIA su, posle dobijenog podatka o krijumčarskom kanalu, duže vreme pratili dvojicu Subotičana. Oni su gotovo celu akciju odradili, a potom su pozvali “u pomoć” kraljevačku policiju, koja je trebalo da zaustavi automobil.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 10896
Povezane teme

krijumčarenje oružja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.