Komentara: 21
Pregleda: 21099

Osuđen na 4,5 godine zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji

25.04.2017. u 17:05h
Izvor: Subotica.com
Osnovni sud u Subotici doneo je presudu kojom je Ervin Engi (23) osuđen na 4 godine i 6 meseci zatvora zbog devet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad maloletnicima.
Osuđen na 4,5 godine zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji

Pripadnici MUP-a u Subotici su krajem oktobra prošle godine uhapsili Ervina Engija zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje.

Engi je vozeći bicikl, presretao maloletnice na ulici, pod izgovorom da mu treba pomoć, nakon čega se skidao i nepristojno im se obraćao. 

Osnovni sud u Subotici doneo je presudu kojom je 23-godišnji Ervin Engi osuđen na 4 godine i 6 meseci zatvora zbog izvršenih 9 krivičnih dela nedozvoljene polne radnje gde se kao oštećeni javljaju maloletna lica, potvrdio je za naš portal Daniel Kovač, portparol Osnovnog suda u Subotici.

Pritvor prema okrivljenom je produžen do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora. Odbrana okrivljenog i tužilac imaju pravo žalbe na ovu odluku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 čas
Komentara: 21
Pregleda: 21099

Povezana vest

Povezane teme

Osnovni sud Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.