Komentara: 2
Pregleda: 3892

Osmina finala fudbalskog Kupa Srbije - Spartak dočekuje Napredak iz Kruševca (sreda, 14h)

30.10.2013. u 00:18h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka u sredu dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca u okviru osmine finala Kupa Srbije. Utakmica se igra od 14 časova na Gradskom stadionu, ulaz za zapad je 300, dok je za istok 250 dinara.
Osmina finala fudbalskog Kupa Srbije - Spartak dočekuje Napredak iz Kruševca (sreda, 14h)

Dolazak Dragana Kanatlarovskog na klupu razmrdao je igrače Spartaka. U poslednje tri prvenstvene utakmice nisu poraženi. Sutrašnja Kup utakmica prilika je da nastavi niz protiv vrlo nezgodne ekipe Napretka iz Kruševca koja je u pre par dana pošteno namučila Partizan na njegovom terenu i delile su ih minute od velikog trijumfa nad liderom u Super ligi.

"Čekaju nas dve teške utakmice, prvo u sredu sa Napretkom, a potom za vikend sa Čukaričkim. Ja, međutim, najiskrenije verujem u ovaj tim, verujem da ima veliki potencijal i nadam se da će uspeti da ostvari zacrtan plan, a to je prolazak u narednu rundu kupa i pobeda u prvenstvu" - rekao je Damir Džimović (Sportski direktor FK "Spartak") za Mondo i istakao da u Spartaku Kup takmičenje vide kao put do izlaska na međunarodnu scenu: - "Kup je nezgodno takmičenje, ali i najlakši put za Evropu tako da smo svi u klubu mobilisani i sa velikom odgovornošću se pripremamo za utakmicu protiv Napretka. Radi se o ekipi koja zaslužuje veliko poštovanje, što se videlo i u utakmici protiv Partizana. Malo je nedostajalo da nanesu poraz aktuelnom šampionu Srbije"

Sutrašnji Kup meč igra se na Gradskom stadionu od 14 časova, a u poluvremenu publiku će zabavljati dva mlada i talentovana dečaka koji će izvoditi razne "vragolije" sa loptom. Ulaz na stadion se plaća i to 300 dinara za zapad i 250 za istok. Ukoliko dozvole vremenski uslovi subotički golubari će još jednom simbolično pustiti jato golubova sa atletske staze stadiona.

U ostalim mečevima osmine finala Kupa Srbije sastaju se:

  • PEĆINCI: Donji Srem - Borac (14 časova)
  • BEOGRAD: OFK Beograd - Jedinstvo Putevi (14 časova)
  • NOVI SAD: Vojvodina - Novi Pazar (16 časova)
  • NIŠ: Radnički - Partizan (Arenasport 1, 17 časova)
  • UŽICE: Sloboda Point - Voždovac (18 časova)
  • BEOGRAD: Čukarički - Jagodina (18 časova)
  • BEOGRAD: Crvena zvezda - Radnički 1923 (Arenasport 1, 19 časova)

U slučaju nerešenog rezultata o pobedniku odlučuju jedanaesterci. Četvrtfinale je na programu je 4. decembra, polufinalne utakmice su 26. marta i 9. april, a finale je 7. maja

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3892

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.