Komentara: 4
Pregleda: 3494

FK "Spartak" protiv Napredka u osmini finala Kupa Srbije

08.10.2013. u 17:00h
U prostorijama Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi danas je obavljen žreb za osminu finala fudbalskog Kupa Srbije, a kome će se 30. oktobra, između ostalih, sastati Subotički Spartak i Napredak iz Kruševca. Utakmica će se igrati na Gradskom stadionu od 15:30h.
FK "Spartak" protiv Napredka u osmini finala Kupa Srbije

Pored utakmice koju će na Gradskom stadionu u Subotici odigrati Spartak i Napredak, ostali parovi osmine finala Kupa Srbije su:

  • Radnički Niš - Partizan
  • Sloboda Point - Voždovac
  • OFK Beograd - Jedinstvo Putevi
  • Donji Srem - Borac Čačak
  • Vojvodina - Novi Pazar
  • Čukarički - Jagodina
  • Crvena zvezda - Radnički 1923 (Kg)

Ako po završetku 90 minuta igre rezultat bude nerešen, odmah će se pristupiti izvođenju penala i time će se dobiti pobednik susreta.

U 2013. godini biće odigrane i utakmice četvrtfinala Kupa Srbije, a termin je 4. decembar. Polufinalne utakmice su zakazane za 26. mart i 9. april 2014, a finale Kupa Srbije za sredu, 7. maj 2014. godine.

Izbegnuti Čukarički i nezgodni novi Pazar

Kuglice sa imenima klubova izvlačili reprezentativci Srbije Nenad Tomović i Radosav Petrović.

U prvoj grupi bili su Jagodina, Vojvodina, Partizan, Crvena zvezda, Sloboda Point, OFK Beograd, Spartak i Donji Srem, a u drugoj Radnički Niš, Radnički 1923, Novi Pazar, Napredak, Čukarički, Voždovac i jedina dva predstavnika Prve lige - užičko Jedinstvo Putevi i čačanski Borac.

Podsetimo, Voždovac je u osminu finala prošao bez borbe, pošto je nakon odustajanja Hajduka iz Kule od takmičenja žrebom odlučeno da bude slobodan u prethodnoj rundi.

Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3494

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.