Komentara: 0
Pregleda: 1941

Osmaci polagali kombinovani ispit

18.06.2014. u 17:34h
Izvor: RTV Yueco
Učenici osmih razreda su tokom prepodneva polagali završni ispit iz kombinovanog testa, što je treća, poslednja provera znanja učenika završnih razreda. U ponedeljak, odnosno utorak, polagali su srpski i matematiku, dok je današnji kombinovani test mešavina biologije, istorije, geografije, hemije i fizike. Iako pod tremom, učenici kažu da su manje više spremni za završni ispit i da očekuju dobre rezultate.
Osmaci polagali kombinovani ispit

Emil Šabović je samo jedan od učenika u Osnovnoj školi Kizur Ištvan, koji je polagao kombinovani test. On kaže da je bez većih problema rešio prethodna dva testa, ali da za poslednji test baš nije siguran kako će ga uraditi.

Prethodna dva testa su prošla bez ikakvih problema, ističu u školi Kizur Ištvan. Završni ispit radi ukupno 96 đaka, a po prvi put se polaže i kombinovani test, što je mešavina pet predmeta, kao što su biologija, istorija, geografija, fizika i hemija.

Učenici su za svaki test, koji je sadržao po 20 pitanja, imali dva sata da ga reše, a rezultati sva tri testa biće poznati za tri dana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1941
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.