• Pregleda: 3388

Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost"

Američki kutak Subotica i Fondacija ,,Mesečina” u subotu, 24. maja 2014. godine, u periodu od 8 do 12 časova organizuje akciju oslikavanja grafita na delu zida u dvorištu objekta ,,Kolibri” predškolske ustanove ,,Naša Radost”.
Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost"

Ova akcija prvobitno je bila planirana da se realizuje u okviru manifestacije ''Noć muzeja", ali je odložena zbog tragičnih dogadjaja prouzrokovanih poplavama u nasoj zemlji.

Izrada murala tehnikom grafita odvijaće se u vidu workshopa. Akteri oslikavanja će tokom rada teoretski i praktično obučavati mlade učesnike radionice iz osnovnih škola, sa ciljem da im ukažu na važnost očuvanja i brige svakog pojedinca  o estetskom izgledu javnih prostora.

Projekat Fondcije i Američkog kutka podržava Ambasada SAD u Beogradu i Grad Subotica.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
balfasz Odgovori
Pozdravljam ideju, veoma lepo i sigurno interesnanto ukucanima vrtica!

ALI, objasniti toj maloj decici da kad odatle odu kuci, i usput ne treba isto to raditi na svakom zidu... :)
vopla Odgovori
a sto da ne, murali nisu isto sto i grafiti. naucite razlikovat! :)
andre28 Odgovori
apsolutno podrzavam ovo jer su vrtici katastrofa... a sve ovo se i vikendom moze uraditi da deca ne vide kako nastaju slike... mnogo je lepse dvoriste !!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.