Komentara: 3
Pregleda: 5227

Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost"

23.05.2014. u 12:21h
Izvor: Subotica.com
Američki kutak Subotica i Fondacija ,,Mesečina” u subotu, 24. maja 2014. godine, u periodu od 8 do 12 časova organizuje akciju oslikavanja grafita na delu zida u dvorištu objekta ,,Kolibri” predškolske ustanove ,,Naša Radost”.
Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost"

Ova akcija prvobitno je bila planirana da se realizuje u okviru manifestacije ''Noć muzeja", ali je odložena zbog tragičnih dogadjaja prouzrokovanih poplavama u nasoj zemlji.

Izrada murala tehnikom grafita odvijaće se u vidu workshopa. Akteri oslikavanja će tokom rada teoretski i praktično obučavati mlade učesnike radionice iz osnovnih škola, sa ciljem da im ukažu na važnost očuvanja i brige svakog pojedinca  o estetskom izgledu javnih prostora.

Projekat Fondcije i Američkog kutka podržava Ambasada SAD u Beogradu i Grad Subotica.

Izvor: Subotica.com
Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost" Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost" Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost" Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost" Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost" Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost" Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost" Oslikavanje dela zida u dvorištu PU "Naša radost"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5227
Povezane teme

Naša Radost Subotica

američki kutak

fondacija mesečina

naša radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.