Komentara: 1
Pregleda: 2288

"Oskar kvaliteta" za Zavod za javno zdravlje Subotica

22.11.2012. u 15:55h
Izvor: RTV Yueco
U godini kada obeležava jubilej jednog veka postojanja, Zavod za javno zdravlje Subotica dobitnik je Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost "Oskar kvaliteta" za 2012. godinu.
"Oskar kvaliteta" za Zavod za javno zdravlje Subotica

Ova nagrada je dodeljena u Privrednoj Komori Srbije u kategoriji malih i srednjih preduzeća. Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti i konkurentnosti. Nagrada se dodeljuje uz podršku državnih institucija i Privredne Komore Srbije koje su u okviru svojih aktivnosti angažovane na praćenju i podsticanju unapređenja kvaliteta u Srbiji.

Centar za kvalitet Privredne Komore Srbije, Fondacije za kulturu kvaliteta i izvrsnost i časopis "Kvalitet i izvrsnost" pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija i privrede i Ministarstva odbrane Republike Srbije organizatori su 18. dodele Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost.

Zavod za javno zdravlje Subotica osvojio je nagradu u dva kriterijuma – Liderstvo i Strategija.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2288
Povezane teme

zavod za javno zdravlje

privredna komora srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.