Komentara: 11
Pregleda: 5584
Foto

ОŠ "Sonja Marinković" dobila kosu stepenišnu stolicu

13.02.2024. u 15:18h
Izvor: Subotica.com
ОŠ "Sonja Marinković" dobila kosu stepenišnu stolicu

Značajno pomogalo donirala je kompanija "Systematic doo" Subotica.

- Vlasniku kompanije Žarku Radonjiću, junaku sa Košara, ovo nije prva donacija, i ranije, naročito tokom pandemije pomagao je Opštu bolnicu. Subotičani treba da znaju za humanost naših privrednika. Lokalna samouprava ima sjajnu saradnju sa privrednicima koji se odmah odazivaju na svaki poziv grada - poručio je gradonačelnik Stevan Bakić. - OŠ "Sonja Marinković" je 2018.g odine kompletno obnovljena, sredstvima Grada Subotice i Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima,u visini od 74 miliona dinara. Od 2016.do danas u rekonstrukciju obrazovnih ustanova Grad Subotica je ulozila oko 405.3 miliona dinara, a za ovu godinu u budžetu Grada za funkcionisanje osnovnog obrazovanja opredeljeno je 476 miliona dinara, što je za 70 miliona više nego prethodne godine.

ОŠ "Sonja Marinković" dobila kosu stepenišnu stolicuGradonačelnik je podsetio i na saradnju sa višim nivoima vlasti i velikim zajedničkim ulaganjima.

Po rečima direktora škole Pajice Bašića donacija je veoma značajna jer olakšava prilaz kabinetima.ОŠ "Sonja Marinković" dobila kosu stepenišnu stolicu- Naše škole koje su ranije građene nisu pristupačne svoj deci, odnosno onima sa poteškoćama u kretanju. Uradili smo prilaz školi ali imamo prepreku u vidu nekoliko stepenika,što je za one sa poteškoćama veliki problem. Srećni smo što postoje ljudi koji su imali sluha za ovaj problem i pomogli nam - ističe direktor.

ОŠ "Sonja Marinković" dobila kosu stepenišnu stolicu

Izvor: Subotica.com
Donacija pomagala za osobe sa invaliditetom Donacija pomagala za osobe sa invaliditetom Donacija pomagala za osobe sa invaliditetom Donacija pomagala za osobe sa invaliditetom Donacija pomagala za osobe sa invaliditetom Donacija pomagala za osobe sa invaliditetom Donacija pomagala za osobe sa invaliditetom Donacija pomagala za osobe sa invaliditetom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 1 nedelju
Komentara: 11
Pregleda: 5584
Povezane teme

oš sonja marinković

osobe sa invaliditetom

donacija

stevan bakić

pomoć osobama sa invaliditetom

deca sa invaliditetom

pomoć za osobe sa invaliditetom

podrška osobama sa invaliditetom

pajica bašić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.