Komentara: 9
Pregleda: 6424
Foto

OŠ "Kizur Ištvan" obeležila šest decenija postojanja

05.06.2019. u 17:33h
Izvor: Subotica.com
Svečanom priredbom OŠ „Kizur Ištvan“ danas je proslavila Dan škole i značajan jubilej - 60 godina postojanja.
OŠ "Kizur Ištvan" obeležila šest decenija postojanja

Svečanosti, na kojoj su nastupili talentovani i kreativni đaci, prisustvovali su i bivši učenici škole, koji su sada ugledni građani Subotice, roditelji, brojni gosti...

Pored svečanosti povodom Dana škole, danas su ispraćena i četiri odeljenja maturanata. Po prvi put, na ispraćaju maturanata organizovana je i humanitarna acija "Mala matura - veliko delo",  u okviru koje je prikupljan dobrovoljni prilog za pomoć Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR), tačnije za izgradnju roditeljske kuće.

OŠ "Kizur Ištvan" obeležila šest decenija postojanja

- Možemo da se pohvalimo mnogobrojnim sekcijama, pa su deca pripremila i predstavila ono što pohađaju, kao što su recitacije, literarne radove, muzičke i plesne tačke. Sarađujemo i sa organizacijom "NURDOR" sa željom da zajedno ukažemo na veliki problem u ovom društvu i da ne smemo da zaboravimo decu kojima je potrebna posebna medicinska nega i zato smo pokrenuli akciju da prikupimo sredstva za one kojima je pomoć zaista potrebna - istakao je direktor škole Dejan Anđelović.

OŠ "Kizur Ištvan" obeležila šest decenija postojanja

Izvor: Subotica.com
Svečanost povodom jubileja 60 godina škole Svečanost povodom jubileja 60 godina škole Svečanost povodom jubileja 60 godina škole Svečanost povodom jubileja 60 godina škole Svečanost povodom jubileja 60 godina škole Svečanost povodom jubileja 60 godina škole Svečanost povodom jubileja 60 godina škole Svečanost povodom jubileja 60 godina škole
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 6424

Povezano dešavanje

Povezane teme

Škola Kizur Ištvan

OŠ Kizur Ištvan

dejan anđelović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.