Komentara: 4
Pregleda: 5002

OŠ "Jovan Mikić" dobila četvorku u spoljašnjoj evaluaciji škole

28.11.2013. u 17:40h
Izvor: RTV Yueco
U OŠ „Jovan Mikić“ održana je svečanost upriličena povodom dobijanja najveće ocene prilikom nedavne eksterne evaluacije ove obrazovne ustanove od strane Ministarstva obrazovanja, nauke i tehnološkog razvoja. Na svečanosti je otvorena i izložba radova učenika koji su tokom letnjeg raspusta učestvovali u Foto kampu koji je podržao i Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje.
OŠ "Jovan Mikić" dobila četvorku u spoljašnjoj evaluaciji škole

Jovan Vrkić je jedan od dvadeset učenika viših razreda OŠ „Jovan Mikić“ koji su tokom letnjeg raspusta učestvovali u radu Foto kampa koji je uz podršku škole i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje organizovao fotograf Atila Kovač. Jovan je na izložbi prikazao fotografiju žabe.

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje je Foto kamp OŠ „Jovan Mikić“ podržao sa oko 85.000 dinara, a Pokrajisnki sekretar za obrazovanje Andor Deli, koji je prisustvovao današnjoj svečanosti je istakao da je saradnja civilnog sektora i škola izuzetno bitna jer se kroz civilni sektor pojavljuju ljudi koji su vezani za školu i u tom smislu je to veza između roditelja koji su često članovi ovakvih udruženja i škole. Iz tog razloga, naveo je Deli, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje podržava ovakve projekte.

OŠ „Jovan Mikić“ je prilikom eksterne evaluacije škole koja je obavljena 6. novembra od strane Ministratsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, dobila najveću ocenu- četvorku. Tim povodom je upriličena svečanost na kojoj je uz kulturno-umetnički program koji su pripremili učenici i nastavnici škole, otvorena izložba radova učenika koji su učestvovali u radu Foto kampa škole.

U OŠ „Jovan Mikić“ ističu da je bila velika zainteresovanost dece za učešće u Foto kampu i za upoznavanje sa tehnikama rada fotografa. Organizovanje vannastavnih aktivnosti iz različitih oblasti za učenike predstavlja priliku da nauče nešto novo, pogotovo ukoliko se radi o aktivnostima sa kojima nemaju priliku da se susreću tokom svakodnevne nastave.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 5002
Povezane teme

osnovna škola jovan mikić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.