Komentara: 1
Pregleda: 3026
Foto

Organizacija "IT Subotica 2030" nagradila najbolje subotičke srednjoškolce

20.06.2022. u 13:32h
Izvor: Subotica.com
Organizacija "IT Subotica 2030" nagradila je dvanaest najboljih subotičkih srednjoškolaca koji su dobili vaučere u vrednosti od 30 hiljada dinara.
Organizacija "IT Subotica 2030" nagradila najbolje subotičke srednjoškolce

Po prvi put, ova organizacija upriličila je događaj pod nazivom "Učenici godine" u okviru kog su đacima generacije svih subotičkih srednjih škola uručene vredne nagrade. Iz ove organizacije najavljuju da će projekat postati tradicija.

U narednim godinama, uz đake generacije, nagrađivaćemo i đake koji su ostvarili zapažene rezultate na priznatim takmičenjima, kao i one koji su se istakli u izradi nekih značajnih projekata. Cilj nam je da dokažemo najboljim đacima da se trud i rad isplate, ali i da ih motivišemo da ostanu da žive i rade u svom gradu. Subotica je grad u kom za njih ima perspektive. Ako i odu negde da se školuju, mi želimo da ih podstaknemo da se, po sticanju diplome, vrate u Suboticu - objašnjava Filip Budanović, iz organizacije "IT Subotica 2030".

Organizacija "IT Subotica 2030" nagradila najbolje subotičke srednjoškolceMeđu dvanaest najboljih subotičkih srednjoškolaca je i Aron Papajčik, đak generacije u Tehničkoj školi "Ivan Sarić". Kako kaže Aron, maštao je o tome da postane učenik generacije, a mnogo truda je uložio na putu ka ostvarenju svog sna.

Mnogo sam se trudio da postanem đak generacije, neopisivo mi je drago da je neko prepoznao taj moj trud. Nije važna materijalna vrednost nagrade, već to što je jedna organizacija odlučila da na ovaj način prizna naša dosadašnja postignuća i motiviše nas da nastavimo u tom smeru. Planiram da upišem fakultet, ostajem u struci - ističe Papajčik.

Organizacija "IT Subotica 2030" nagradila najbolje subotičke srednjoškolceVredne nagrade uručene su i đacima generacije iz Gimnazije "Svetozar Marković", a direktor ove obrazovne ustanove Dušan Pavlović, sa ponosom ističe da se u subotikoj Gimnaziji obrazuje čitava plejada brilijantnih đaka.

- Uz ova dva đaka generacije imamo čitavu plejadu učenika koji su ostvarili izuzetne rezultate na brojnim takmičenjima. Drago nam je što postoje organizacije koje vrednuju i cene naše đake - završava Pavlović. 

Izvor: Subotica.com
Uručenje nagrada đacima generacije svih subotičkih srednjih škola Uručenje nagrada đacima generacije svih subotičkih srednjih škola Uručenje nagrada đacima generacije svih subotičkih srednjih škola Uručenje nagrada đacima generacije svih subotičkih srednjih škola Uručenje nagrada đacima generacije svih subotičkih srednjih škola Uručenje nagrada đacima generacije svih subotičkih srednjih škola Uručenje nagrada đacima generacije svih subotičkih srednjih škola Uručenje nagrada đacima generacije svih subotičkih srednjih škola
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3026
Povezane teme

stipendije

srednjoškolci

subotički đaci

IT subotica 2030

filip budanović

dušan pavlović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.