Komentara: 1
Pregleda: 9596

Open day - budi ekstra na Dan mature

09.05.2013. u 18:23h
U petak, 10. maja od 16 do 20 časova održaće se "Open day" za ekskluzivni maturski stajling. Stručni tim će vas na Otvorenom danu savetovati i predstaviti tehnike izrade sopstvenog svečanog stajlinga.
Open day - budi ekstra na Dan mature

Pratite uživo kako se priprema specijalna frizura i šminka. Sve što šte hteli da pitate i niste znali koga; modni trendovi – šminka, frizura haljine Vaših snova. 

NAGRADA IGRA
Među prisutnima biće organizovana NAGRADNA IGRU, u kojoj će nagrada biti EKSTRA MATURANTSKI STAJLING na dan mature!

Predstavljamo profesionalni stručni tim Ekstra Stajling Subotica za svečani stajling za posebne prilike:

Open day - budi ekstra na Dan mature
ZORAN VIŠKOVIĆ, frizer sa velikim radnim iskustvom kako u inostranstvu tako i u Srbiji. Sedam godina je stvarao u Budimpešti, a vrativši se pre petnaest godina otvara salon Hair-o.In u Subotici. Već deset godina u saradnji sa Otvorenim Univerzitetom osniva prvu privatnu školu za frizere. Ambasador je najpoznatijeg frizerskog brenda TIGI za Srbiju. Radi na velikim modnim revijama i sa poznatim ličnostima.

Open day - budi ekstra na Dan mature

EMEŠE BAČKAI, stilist i profesionalni šminker svoj stil izgradila je na osnovu desetogodišnjeg iskustva u salonu “Kuća lepote” u Sloveniji. Zastupa jedinstvenu aktivnost na međunarodnom nivou u oblasti stajlinga, fotografije, obučavanja šminkanja i na visoko profesionalan i autentičan način predstavlja svoju umetnost i celokupnu delatnost. 2012. godine otvara EB Stajling Studio u Subotici i na taj način učinila dostupnim subotičkoj publici mogućnost korišćenja njenih ekskluzivnih usluga.

Open day - budi ekstra na Dan mature

MARIJA ŠABIĆ, modna kreatorka i vlasnica butika Fara, oblači najpoznatije estradne ličnosti, kao i devojke za Miss YU. Širom države se prate njeni trendovi, a njene haljine daju savršenstvo i međusobnu povezanost kvaliteta. Marija je svakako najbolja u svom poslu.

Saradnju u Ekstra stajling Subotica timu smatraju značajnom prekretnicom u svom radu, jer ovaj poduhvat profesionalaca i timski rad zahtevaju visok nivo kreativnosti, znanja i posvećenosti njihovom razvoju. Približiti široj publici modu, trendove i skrenuti pažnju sa svakodnevnih klišea i svakom naglasiti svoju individualnost. Frizura - šminka - garderoba.

Open day - budi ekstra na Dan mature

Subotica ima predivnih devojaka, a tim ima potencijala da NA JEDNOM MESTU daje SAVET, REALIZACIJU i oličenje snova svake devojke. https://www.facebook.com/ekstrastajling 

Posetite nas na OTVORENOM DANU za maturski stajling u petak, 10. maja popodne od 16, 18 ali i 20 časova u prostorijama subotičkog EB Stajling Studija (preko puta Hotela Galleria)

Otvoreni Dan za maturski stajling u EB Stajling Studiju! Otvoreni Dan za maturski stajling u EB Stajling Studiju! Otvoreni Dan za maturski stajling u EB Stajling Studiju! Otvoreni Dan za maturski stajling u EB Stajling Studiju! Otvoreni Dan za maturski stajling u EB Stajling Studiju! Otvoreni Dan za maturski stajling u EB Stajling Studiju! Otvoreni Dan za maturski stajling u EB Stajling Studiju! Otvoreni Dan za maturski stajling u EB Stajling Studiju!
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 9596
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.