Komentara: 0
Pregleda: 2223

Onlajn radionica profesionalne orijentacije i karijernog savetovanja

18.08.2020. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Fondacija "Danilo Kiš" organizuje onlajn radionicu na temu "Profesionalna orijentacija i karijerno savetovanje" koja će se održati u sredu, 19. avgusta, s početkom u 18 časova, preko aplikacije "Zoom". Radionicu će voditi Novak Stanišić, master pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator "Infopolis" omladinskog info centra iz Novog Sada.
Onlajn radionica profesionalne orijentacije i karijernog savetovanja
Foto: 123RF Stock photo

Radionica se sastoji iz šest tematskih celina, koje bi učesnike trebalo da osnaže u samostalnom izboru profesije i razvoja karijere.

Dužina trajanja radionice je dva sata, tokom kojih će se polaznici, kroz niz zanimljivih igara i zadataka, dotaći mogućnosti u izboru profesije i karijernog informisanja, sticanja uvida u sopstvena interesovanja i sklonosti, definisanja potrebnih veština i sposobnosti za uspeh u nekoj profesiji i karijeri, osvešćivanja o važnosti osobina ličnosti za postizanje uspeha, istraživanja i procenjivanja sopstvenog vrednosnog sistema i motivacione strukture, te prihvatanja značaja zahteva profesije i definisanja smetnji koje onemogućavaju uspeh u profesiji i karijeri.

Da biste učestvovali u radionici potrebno je da imate instaliranu "Zoom" aplikaciju na računaru, laptopu ili mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Prijavu za učešće treba da podnesete putem mejla office@danilokis.rs, najkasnije do srede, 19. avgusta, u 17 časova, nakon čega ćete dobiti link kojem bi trebalo da pristupite 15-tak minuta pre početka radionice.

Učešće u radionici je besplatno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2223
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

Danilo Kiš

radionica

besplatna radionica

radionice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.