• Pregleda: 3958

"Oni dolaze" na raspustu

Počeo je zimski raspust za naše školarce, kratak raspust ćemo uzeti i mi kako bismo se što bolje pripremili za novu sezonu i kako bismo organizovali novu seriju razgovora sa vanredno talentovanim i uzornim mladim sugrađanima.
"Oni dolaze" na raspustu

Dragi naši profesori i đaci,

Kao i vi, i rubrika „Oni dolaze“ odlazi na kratak zimski raspust. Želimo da vam se svima zahvalimo što ste bili deo naše akcije, što ste podržali želju da predstavimo mlade i talentovane đake u našem gradu i tako afirmišemo prave vrednosti.

Tokom ove godine, u prvoj sezoni rubrike „Oni dolaze“, predstavljeno je 46 učenika osnovnih i srednjih škola, među kojima su talentovani sportisti, umetnici, matematičari, fizičari... Ponosni smo na sve vas i verujemo da ćete nas i ubuduće obradovati sjajnim rezultatima i da ćete biti uzorni akademski građani, sportisti i ponos ovog grada i države. Vaše vreme tek dolazi.

Upravama škola, nastavnicima, profesorima, trenerima i svima onima koji su bili deo ove rubrike zahvaljujemo na lepoj saradnji i čestitamo što u svojim redovima neguju talentovanu decu i svojim radom doprinose da ona budu još bolja.

KO JE SVE BIO DEO PRVE SEZONE - SAZNAJTE U RUBRICI "ONI DOLAZE"

Rubrika „Oni dolaze“ naišla je na jako dobar prijem kod čitalaca, a to nam je dalo vetar u leđa da je nastavimo i naredne godine. Zbog toga su dobrodošli svi predlozi i sugestije, koje možete slati na adresu portala ili u komentarima na ovu vest.

Podršku realizaciji ovog projekta, samim time i podršku mladim talentima, dala je lokalna samouprava kroz projektno sufinansiranje za tekuću godinu.

Svima želimo srećne novogodišnje i božićne praznike i mnogo uspeha u godini koja je pred nama.

Vidimo se početkom drugog polugodišta.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
C Odgovori
Što više dece, i što manje Labana, molim vas.
Imre Odgovori
Oni Dolaze ali za Nekoliko Godina Odlaze
Uzalud sav trud nema smisla
Zoran
Pomozimo da se to promeni. Ovo je jedan korak ka tome, da osete mladi da su bitni i potrebni ovoj državi, ne samo kada je glasanje, da se izbore za svoje pravo, za svoju slobodu, za svoj prostor!
Vitomir Markovic Odgovori
Drago mi je da je sajt subotica.com resio da promeni pristup informisanju. Prvo govori o najboljim i time pomaze uspostavljanje normalnog sistema vrednosti. Mnoge velike dnevne novine na naslovnoj strani imaju ubistva, kradje, pretnje ili bar trac o nekoj "starleti". Samo tako nastavite.Prvo najbolji a crna hronika moze da bude na kraju i pisana sitnim slovima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.