Komentara: 4
Pregleda: 4465

"Oni dolaze" na raspustu

27.12.2017. u 12:48h
Izvor: Subotica.com
Počeo je zimski raspust za naše školarce, kratak raspust ćemo uzeti i mi kako bismo se što bolje pripremili za novu sezonu i kako bismo organizovali novu seriju razgovora sa vanredno talentovanim i uzornim mladim sugrađanima.
"Oni dolaze" na raspustu

Dragi naši profesori i đaci,

Kao i vi, i rubrika „Oni dolaze“ odlazi na kratak zimski raspust. Želimo da vam se svima zahvalimo što ste bili deo naše akcije, što ste podržali želju da predstavimo mlade i talentovane đake u našem gradu i tako afirmišemo prave vrednosti.

Tokom ove godine, u prvoj sezoni rubrike „Oni dolaze“, predstavljeno je 46 učenika osnovnih i srednjih škola, među kojima su talentovani sportisti, umetnici, matematičari, fizičari... Ponosni smo na sve vas i verujemo da ćete nas i ubuduće obradovati sjajnim rezultatima i da ćete biti uzorni akademski građani, sportisti i ponos ovog grada i države. Vaše vreme tek dolazi.

Upravama škola, nastavnicima, profesorima, trenerima i svima onima koji su bili deo ove rubrike zahvaljujemo na lepoj saradnji i čestitamo što u svojim redovima neguju talentovanu decu i svojim radom doprinose da ona budu još bolja.

KO JE SVE BIO DEO PRVE SEZONE - SAZNAJTE U RUBRICI "ONI DOLAZE"

"Oni dolaze" na raspustuRubrika „Oni dolaze“ naišla je na jako dobar prijem kod čitalaca, a to nam je dalo vetar u leđa da je nastavimo i naredne godine. Zbog toga su dobrodošli svi predlozi i sugestije, koje možete slati na adresu portala ili u komentarima na ovu vest.

Podršku realizaciji ovog projekta, samim time i podršku mladim talentima, dala je lokalna samouprava kroz projektno sufinansiranje za tekuću godinu.

Svima želimo srećne novogodišnje i božićne praznike i mnogo uspeha u godini koja je pred nama.

Vidimo se početkom drugog polugodišta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 4465
Povezane teme

oni dolaze

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.