Komentara: 0
Pregleda: 2027

Omladinska selekcija Spartaka dočekuje Crvenu zvezdu u nedelju

29.04.2017. u 12:42h
Izvor: Subotica.com
Omladinska selekcija Spartaka dočekuje Crvenu zvezdu u nedelju

Spartak u nedelju u okviru 26. kola Omladinske lige Srbije na Gradskom stadionu u Subotici dočekuje Crvenu zvezdu. Tim Darka Sekulovića u prvom delu šampionata zabeležio je pobedu u Beogradu rezultataom 2:1, te se mladi golubovi nadaju da će i na svom terenu slaviti.

Kadeti posle preokreta savladali Crvenu zvezdu - Lepu uvertiru pred duel omladinskih ekipa napravili su kadeti Spartak ŽK koji su u utorak savladali Beograđane sa 3:2, iako su crveno-beli na poluvremenu vodili 0:2. Crvena zvezda je svoje pogotke postigla u trećem i poslednjem minutu prvog dela meča, dok je ekipa trenera Đurasovića za dvadesetak minuta u drugom delu potpuno prepokrenula rezultat i zasluženo slavila protiv velike Crvene zvezde. Strelci za Spartak su bili Stjepanović u 51', Milijašević u 53' i Bijelović u 63', dok su za crveno-bele precizni bili Ilić u 3' i Aćimović u 44'.

Subotičani su trenutno na  devetom mestu na tabeli, dok se Beograđani bore za titulu i plasman u Ligu šampiona.

-    Utakmica koja nas očekuje sa Zvezdom biće ispit za novi tim, jer u odnosu na jesenji deo sastav ekipe se mnogo izmenio. Većina igrača kojI su nastupali za omladinu kada smo u Beogradu pobedili Zvezdu sada igra seniorski fudbal. Nadam se da i ovaj mlađi tim može da ostvari dobar rezultat protiv Crvene zvezde, a što da ne i pobedu -  kaže Sekulović i dodaje: -    U svakoj utakmici mi idemo na pobedu, tako će biti i ovaj put. Pobornik sam da se treba igrati otvoreno i na gol više kada je u pitanju omladinski fudbal. Nećemo se braniti to je sigurno i bolji tim neka pobedi.

Kapiten Spartaka Bojan Bjelobrk očekuje povoljan rezultat protiv Zvezde.

- Dolazi nam ekipa koja ima najbolju seriju,ali mi na svakog protivnika gledamo isto bez obzira kako su rengirani na tabeli. Daćemo svoj maksimum i nadam se da ćemo ostvariti povoljan rezultat. - kaže Bjelobrk

I prvotimac Luka Đurović veruje da je moguće ponoviti rezultat iz jesenjeg dela.

- Sastajemo se sa timom koji se bori za titulu. Neće biti lako, ali u Beogradu smo ih iznenadili, pa zašto to ne bi ponovili i na domaćem terenu. - optimističan je Đurović.

Meč 26. kola između Spartak Ždrepčeve krvi i Crvene zvezde igra se u nedelju od 13 časova na Gradskom stadionu u Subotici, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2027
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.