Komentara: 38
Pregleda: 6414

Oliver Dulić kandidat za gradonačelnika?

21.04.2012. u 20:18h
Izvor: RTV Yueco
Oliver Dulić biće kandidat koalicije “Izbor za bolji život – Boris Tadić” ukoliko ne bude dobio neku drugu funkciju na kojoj će, kako se izrazio, moći više da doprinese razvoju Subotice.
Oliver Dulić kandidat za gradonačelnika?

On je prilikom obilaska radova na obilaznici oko Subotice rekao da pitanje mesta gradonačelnika nije najvažnije za ovu koaliciju jer su se pokazali kao tim koji ima sposobnosti da iskoristi sve potencije i unapredi grad, te da ta lista ima “deset do dvadeset” kandidata koji mogu da obavljaju gradonačelnika bolje nego kandidati SVM-a i SNS-a.

Dulić smatra da je jako važno da Subotičani budu na funkcijama i u Beogradu i u Novom Sadu, mestima na kojima se odluke donose, da bi Subotica dobila korist od toga.

On je kao primer za to naveo svoju poziciju ministra u Beogradu i naveo da u poslu privlačenja investicija u Suboticu nije imao nikakvu podršku lidera SVM-a Ištvana Pastora, koji je obavlja funkciju potpredsednika pokrajinske Vlade i Pokrajinskog sekretara za privredu.

Dulić je ocenio da na poslu privlačenja investicija u Suboticu ne treba da partijske razlike dolaze do izražaja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 6414
Povezane teme

gradonačelnik Subotice

Oliver Dulić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.