Komentara: 69
Pregleda: 9760

Oliver Dulić: bazen na Prozivci najefikasnije gradilište u Srbiji

06.04.2012. u 16:37h
Izvor: SuMedija
Radovi na zatvorenom bazenu na „Prozivci“ privode se kraju, a očekuje se da će ceo posao biti gotov do kraja aprila. U to se danas uverio i ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, dr Oliver Dulić, koji je naglasio da je reč o najvećem i najefikasnijem gradilištu u Srbiji.
Oliver Dulić: bazen na Prozivci najefikasnije gradilište u Srbiji

- Moje ministarstvo trenutno vodi 250 gradilišta širom Srbije, ali moram naglasiti da nigde ne postoji ovako efikasno. Ovo je zaista veliki građevinski poduhvat i pravi građevinski podvig koji prevazilazi granice naše zemlje. Radilo se pod neverovatnim vremenskim uslovima, ali će i pored svega zatvoreni bazen biti otvoreni za pet meseci od početka gradnje. Moram naglasiti i izuzetan kvalitet građevinskih radova i ovo je primer kako u Srbiji treba da se gradi u budućnosti – rekao je dr Dulić.

On je naglasio da je Subotica postala veliko gradilište, te da će njeni građani uživati u kvalitetnijiem životu u narednom periodu.

- Mnogi tvrde da je luksuz to što gradimo bazen, ali ja moram istaći da to nije luskuz, već osnovna ljudska potreba u 21. veku. Subotica je i ranije zaslužila da ima zatvorene bazene, ali su neki ljudi vukli pogrešne poteze i do toga nije došlo u prethodnom periodu. Sada ćemo konačno imati zatvoreni bazen, a najzaslužniji za to su ovih 600 radnika koji su gotovo svakodnevno na gradilištu – izjavio je danas Oliver Dulić.

Bazen na Prozivci - obilazak radova - Oliver Dulić

Rade Kašić, šef gradilišta, kaže da su u toku završni radovi na gradnji kompleksa zatovrenih bazena.

- Svi grubi radovi su gotovi, a u toku je postavljanje keramike u bazen i ostale delove objekta. Oko 20. aprila krećemo sa finalnom „glazurom“, a bazen će biti ispunjeni vodom već sredinom ovog meseca, kako bismo sve istestirali i do otvaranja imali adekvatne uslove – zaključuje Kašić.

Bazen Subotica Prozivka

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 69
Pregleda: 9760
Povezane teme

Oliver Dulić

bazen u subotici

bazeni

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

rade kašić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.