Komentara: 1
Pregleda: 2617

Ohrabriti žene na samozapošljavanje

18.09.2015. u 13:55h
Izvor: RTV City
U prostorijama Američkog kutka, Udruženje poslovnih žena Srbije predstavilo je putujuću izložbu panel fotografija na kojima se nalazi 17 portreta uspešnih srpskih privatnih preduzetnica sa njihovom životnom i pričom o poslovnom uspehu.
Ohrabriti žene na samozapošljavanje

U saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Subotice, otvaranje izložbe, koja će biti postavljena do 1.oktobra, obuhvatalo je i obuku za mlade i buduće preduzetnice, panel diskusiju, govor ekspertkinja u oblasti ženskog preduzetništva i jedne od, kako je navedeno, vodećih motivacionih govornika Amerike, Suzan Sarfati.

Aktivnosti se realizuju uz podršku američke ambasade u Srbiji, a održaće se u još četiri grada, u Zaječaru, Vranju, Novom Pazaru i Beogradu. Projekat je osmišljen da promoviše žensko preduzetništvo i ima za cilj da se žene  osnaže i osmele na samozapošljavanje i pokretanje sopstvenog biznisa. 

Ohrabriti žene na samozapošljavanje

„Biti ili ne biti preduzetnica“  je jedna od  trening radionica održanih sa ciljem  da polaznice otkriju svoj preduzetnički potencijal i spoznaju lične preduzetničke osobine. Pored motivacije, kreativnosti i inovacija za uspeh u  preduzetništvu je važno posedovati i određene karakterne osobine.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2617
Povezane teme

preduzetništvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.