Komentara: 4
Pregleda: 3011

Oformljen Savet za migracije

09.10.2014. u 17:29h
Izvor: Subotica.com
Gradsko veće na danas održanoj sednici donelo je rešenje po kojem se odobrava formiranje Savet za migracije Grada Subotice, a čiji če članovi biti predstavnici lokalne samouprave, Centra za socijalni rad, Nacionalne službe za zapošljavanje i Doma zdravlja.
Oformljen Savet za migracije

Gradsko veće donelo je danas rešenje po kojem se formira Savet za migracije Grada Subotice kojem su glavne aktivnosti vezane za praćenje i izveštavanje Komesarijata za izbeglice o migracijama na teritoriji Grada Subotice, zatim predlaganje programa, mera i planova aktivnosti koje treba preduzeti radi efikasnog upravljanja migracijama na teritoriji Grada Subotice, kao i druge poslove u oblasti upravljanja migracijama, u skladu sa zakonom.

Na zahtev Komesarijata za izbeglice, Savet dostavlja izveštaj o preduzetim merama i drugim aktivnostima iz oblasti upravljanja migracijama na teritoriji Grada Subotice.

Članovi Saveta za migracije su: Jene Maglai (Gradonačelnik Grada Subotice, predsednik Saveta), Milimir Vujadinović (član Gradskog veća Grada Subotice zadužen za oblast socijalne zaštite, član Saveta), Snežana Bujić (predstavnik Centra za socijalni rad Grada Subotice, član Saveta), Aleksandar Obrenović (predstavnik Policijske uprave Subotica, član Saveta), Jasmina Tašković (predstavnik Nacionalne službe za zapošljavanje, član Saveta), Đula Ladocki (predstavnik Gradske uprave Grada Subotice, član Saveta) i dr Ana Dronjak (predstavnik Doma zdravlja Subotica, član Saveta).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3011
Povezane teme

gradsko veće

sednica gradskog veća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.