Komentara: 4
Pregleda: 3699
Foto

Odvajali od svojih plata da bi obradovali korisnike Doma "Kolevka"

27.07.2021. u 15:04h
Izvor: Subotica.com
Zaposleni "Idea" maloprodajnih objekata iz Sombora, Apatina i okoline uručili su danas značajnu donaciju prehrambenih proizvoda i sredstava za ličnu higijenu Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka".
Odvajali od svojih plata da bi obradovali korisnike Doma "Kolevka"

Da radni kolektiv može da bude složan, pokazuju zaposleni u čak dvanaest "Idea" maloprodajnih objekata iz Sombora, Apatina i okoline, koji svakog meseca od svoje plate izdvajaju određeni iznos kako bi obradovali mališane kojima je pomoć preko potrebna. Danas je na redu bila "Kolevka", čiji korisnici su dobili pakete prehrambenih proizvoda, kozmetike, pelena i drugih potrepština.

- Očekujemo i drugu i treću donaciju u narednim mesecima. U razgovoru sa direktorom ustanove smo saznali šta je potrebno mališanima u ovom Domu, tako da ćemo se potruditi da u narednim mesecima to i obezbedimo - kazala je Milena Drača, regionalna menadžerka za "Idea" maloprodajne objekte u Somboru, Apatinu i okolini.

Odvajali od svojih plata da bi obradovali korisnike Doma "Kolevka"Ovo je sedma po redu akcija ovog radnog kolektiva, koji je do sada svojim dobrovoljnim prilozima pomogao Dom za nezbrinutu decu, Sigurnu kuću u Somboru i druge ustanove u ovom gradu, a takođe su pripremali i paketiće za decu bez roditeljskog staranja.

- Sve je krenulo od naših kolega iz Apatina i onda su se pridružili i drugi. Zaposleni u naših dvanaest objekata izdvajaju od svojih mesečnih prihoda jedan deo novca da bi pomogli deci. To je naš interni dogovor, ali sam sigurna da imamo dosta kolega iz drugih mesta koji pomažu deci širom Srbije - poručila je Drača.

Izvor: Subotica.com
Uručenje donacije radnika Idee Uručenje donacije radnika Idee Uručenje donacije radnika Idee Uručenje donacije radnika Idee Uručenje donacije radnika Idee Uručenje donacije radnika Idee Uručenje donacije radnika Idee Uručenje donacije radnika Idee
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3699
Povezane teme

kolevka

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.