Komentara: 0
Pregleda: 6598

Održano Školsko takmičenje "Ja imam talenat”

15.03.2016. u 10:51h
Izvor: RTV Yueco
U Osnovnoj školi “Ivan Goran Kovačić” po prvi put je održano takmičenje “Ja imam talenat” na kojem su učenici ove obrazovne ustanove prikazali svoje talente iz oblasti plesa, glume, muzike i likovnog stvaralaštva. Najbolji su nagrađeni školskim priborom i opremom za računare. Inicijator takmičenja je Đački parlament, a ideja je da se pruži prilika svim učenicima da pokažu svoje talente i da bolje upoznaju svoje školske drugare.
Održano Školsko takmičenje "Ja imam talenat”

Školsko takmičenje "Ja imam talenat” pružilo je priliku učenicima svih razreda osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” da se prikažu svojim vršnjacima iz škole u drugom svetlu i da pokažu šta najbolje umeju da rade. Neki đaci su se takmičili individualno, a neki u grupama. Mnogi od njih imali su tremu pred nastup.

U OŠ “Ivan Goran Kovačić” po prvi put su organizovali ovo takmičenje. Inicijativa je potekla od đačkog parlamenta, a nastavnici su pomogli u realizaciji. Osnovna ideja je da se đacima omogući da prikažu svoje talente.

Tokom priošle godine od 400 učenika OŠ “Ivan Goran Kovačić” , čak 250 je učestvovalo na takmičenjima iz raznih predmeta. Nagrađeno ih je 99 sa jednim od prva tri mesta na svim nivoima. Nastavnici ove škole kažu da za takmničenja iz svih predmeta vlada veliko interesovanje učenika. Takmičenja su dobra prilika da učenici unaprede znanje i steknu novo iskustvo, smatraju u školi.

Na školskom takmičenju “Ja imam talenat” dodeljene su nagrade za prva tri mesta iz sve četiri kategorije u kojima su se đaci takmičili. Takmičare je ocenjivao stručni žiri u čijem su sastavu bili nastavnici iz više predmeta, glumac Dečjeg pozorišta i predstavnici učenika. Prvoplasirani su nagrađeni su tastaturom i mišem za računar, dok su drugo i trećeplasirani dobili školski pribor i slatkiše.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 6598
Povezane teme

Oš Ivan Goran Kovačić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.