Komentara: 1
Pregleda: 4369
Foto

Održano predavanje „Postani šampion prodaje“

12.12.2018. u 17:02h
Izvor: TV Subotica
U Poslovnom inkubatoru Subotica, održano je predavanje pod nazivom „Postani šampion prodaje“, u cilju pružanja podrške razvoju preduzetništva, malih i srednjih preduzeća. Predavač, konsultant i vlasnik firme Vedran Zavišić, prisutnima je prezentovao „mapu prodaje“, kako se koristi, kao i veštine neophodne za uspešan prodajni nastup.
Održano predavanje „Postani šampion prodaje“

Predavanju su prisustvovali sugrađani koji se prodajom bave dugi niz godina, ali i početnici, svi sa željom da unaprede svoja znanja i primene ih u poslovanju.

- Mogu reći da sam početnik, ali očekujem da će imati nekog efekta ovo predavanje i za moje naredne poduhvate - rekla je sugrađanka koja je prisustvovala predavanju.

Bavim se prodajom nekretnika, dugo sam u tom poslu, ali uvek ima mogućnosti i načina da se napreduje, jer je svaka prodaja slična i tehnike prodaje se primenjuju u bilo kojoj sferi koja se tiče komercijale - dodala je jedna sugrađanka.

Održano predavanje „Postani šampion prodaje“

Vedran Zavišić prisutnima je predstavio najznačajnije principe i alate među kojima je prodajna piramida, koja sadrži šest univerzalnih principa društvenog uticaja, kako bi se podigla svest o samom prodajnom procesu. Kako kaže, privreda je sve likvidnija i treba raditi na poboljšanju imidža profesije prodaje, stavu prodavaca i njihovom usavršavanju, sticanju veština prodaje pre nego što pomislimo da je snižena kupovna moć glavna prepreka uspešne prodaje.

- Pre svega, veoma je bitno da prodaju kao profesiju, mi sebi prodamo, odnosno da je kupimo i na taj način možemo da gradimo i da postanemo istinski profesionalci u datoj struci. Dosta prodavaca je u prodaji, ali zaista nisu do kraja svesni samog procesa prodaje, a ono što ovaj alat omogućuje jeste da nešto virtuelno pretvorimo u nešto opipljio i praktično - objasnio je Zavišić.

Održano predavanje „Postani šampion prodaje“

Ovo je bilo peto besplatno predavanje koje Poslovni inkubator Subotica organizuje u cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, a do kraja godine biće održana još tri.

Izvor: TV Subotica
Predavanje na temu "Budi šampion prodaje" Predavanje na temu "Budi šampion prodaje" Predavanje na temu "Budi šampion prodaje" Predavanje na temu "Budi šampion prodaje" Predavanje na temu "Budi šampion prodaje" Predavanje na temu "Budi šampion prodaje" Predavanje na temu "Budi šampion prodaje" Predavanje na temu "Budi šampion prodaje"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4369
Povezane teme

mala i srednja preduzeća

poslovni inkubator subotica

preduzetništvo

besplatno predavanje

preduzetnici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.