Komentara: 1
Pregleda: 3869

Održano IV otvoreno takmičenje u gradnji mosta od testa

23.04.2013. u 23:37h
Izvor: Visoka tehnička škola strukovnih studija
U petak, 19. aprila, u na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija održano je IV otvoreno takmičenje u gradnji mosta od testa.
Održano IV otvoreno takmičenje u gradnji mosta od testa

Na takmičenju srednjoškolskih ekipa (raspon 500mm, maximalna visina 300 mm i maximalna težina mosta 300gr) pobedili su Vladislav Belović i Gyurita Ákos, učenici Tehničke srednje škole "Ivan Sarić" sa mostom koji su nazvali "Prometej" i koji je izdržao opterećenje od 49 kg.

U kategoriji visokoškolskih ustanova (raspon 1000 mm, max visina 600 mm i max težina 1000 g) pobedili su Zsolt Bajtai, Ármin Budimlity, Berkes Peić Lóránt, studenti Visoke tehničke škole strukovnih studija (VTŠ) sa mostom FiX 2.0, koji je izdržao opterećenje od 255,5 kg.

Pobednici takmičenja su stekli pravo na učešće na svetskom prvenstvu koja će se održati krajem maja u Budimpešti.

Izvor: Visoka tehnička škola strukovnih studija
IV otvoreno takmičenje u gradnji mosta od testa IV otvoreno takmičenje u gradnji mosta od testa IV otvoreno takmičenje u gradnji mosta od testa IV otvoreno takmičenje u gradnji mosta od testa IV otvoreno takmičenje u gradnji mosta od testa IV otvoreno takmičenje u gradnji mosta od testa IV otvoreno takmičenje u gradnji mosta od testa IV otvoreno takmičenje u gradnji mosta od testa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3869
Povezane teme

vtš

visoka tehnička škola strukovnih studija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.