Komentara: 3
Pregleda: 2972

Održana večernja igranka u "Skladištu"

30.12.2012. u 20:11h
Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Kreativni i uvek originalni članovi Volonterskog kultur kluba Fondacije “Danilo Kiš“ organizovali su za završetak radne i aktivne 2012. godine u Omladinskom klubu „Skladište“ igranku po ugledu na one koje su se održavale na istom mestu kada se ovaj prostor zvao „Šizilište“.
Održana večernja igranka u "Skladištu"

Svi oni koji vole Bitlse, Elvisa, Kridense, Čaka Berija, Roja Orbisona, Dženis Džoplin, Sonikse, kao i legende domaće muzike poput Đorđa Marjanovića, Bisere Veletanlić, Džentlmena, Crnih bisera, Elipsi, Zlatnih dečaka i mnogih drugih, došli su u petak, 28. decembra 2012. Godine u „Skladište“ da zajedno osete duh tih romantičnih godina kada je sve, prema pričanju naših starih, bilo lepše i bezbrižnije.

Inicijatorke igranke, domaćice večeri, ali i najzaslužnije za odabir muzike i atmosferu bile su volonterke Ivana Perić i Marijana Mančev, koje su uz pomoć ostalih volontera uredile “Skladište“ i dočarale nam u toj noći duh pedesetih i šezdesetih godina.

Na igranci se posluživao bezalkoholni voćni punč.

Ulaznica za igranku je bio obavezan dres kod pedesetih i šezdesetih godina.

 

Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Održana večernja igranka Održana večernja igranka Održana večernja igranka Održana večernja igranka Održana večernja igranka Održana večernja igranka Održana večernja igranka Održana večernja igranka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2972
Povezane teme

omladinski klub "skladište"

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.