Komentara: 0
Pregleda: 2696

Održana tradicionalna manifestacija "Sunčana jesen života"

31.10.2014. u 09:53h
Izvor: Subotica.com
Juče je u Osnovnoj i srednjoj školi “Žarko Zrenjanin” održana tradicionalna manifestacija “Sunčana jesen života”. Organizatori su Organizacija penzionera MZ Centar III, na čelu sa predsednicom Ružom Šimon.
Održana tradicionalna manifestacija "Sunčana jesen života"

Penzionere i ostale goste su zabavili učenici OISŠ “Žarko Zrenjanin”, bogatim programom. Hor je izvodio nekoliko pesama, Nenad Novaković je recitovao “Jesenju pesmu”, Dragan Lebović pesmu ” Mama” , a Veronika Siraki se predstavila recitacijom pesme “Oszi vers”.

Dramska grupa se predstavila igrokazom pod nazivom “Mornari” , da bi se kulturno - zabavni program završio igrom, odnosno plesnom tačkom “Rock and Roll” , koja je pozdravljena velikim aplauzom.
I nastavnici i učenici Osnovne i srednje škole “Žarko Zrenjanin” su se potrudili da se predstave u najboljem svetlu.

Nakon kulturno - zabavnog programa, gostima se obratila predsenica Organizacije penzionera MZ Centar III, kako bi proglasila najstariji bračni par, koji je prisustvovao svečanosti, najstarijeg penzionera i najstariju penzionerku. Gospodin i gospodja Ivošević su najstariji bračni par, najstarija penzionerka Valerija Kasaš, a Nikola Kockarević je najstariji penzioner koji je prisustvovao manifestaciji.

Na kraju je predstavnica Gradskog udruženja penzionera poželela zdravlje i sreću, kako penzionerima MZ Centar III, tako i njihovim porodicama.

Druženje je nastavljeno uz skromnu zakusku.

Izvor: Subotica.com
Manifestacija "Sunčana jesen života" Manifestacija "Sunčana jesen života" Manifestacija "Sunčana jesen života" Manifestacija "Sunčana jesen života" Manifestacija "Sunčana jesen života" Manifestacija "Sunčana jesen života" Manifestacija "Sunčana jesen života"
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2696
Povezane teme

OiSS Žarko Zrenjanin

penzioneri

sunčana jesen života

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.