• Pregleda: 1960

Održana tradicionalna manifestacija "Sunčana jesen života"

Juče je u Osnovnoj i srednjoj školi “Žarko Zrenjanin” održana tradicionalna manifestacija “Sunčana jesen života”. Organizatori su Organizacija penzionera MZ Centar III, na čelu sa predsednicom Ružom Šimon.
Održana tradicionalna manifestacija "Sunčana jesen života"

Penzionere i ostale goste su zabavili učenici OISŠ “Žarko Zrenjanin”, bogatim programom. Hor je izvodio nekoliko pesama, Nenad Novaković je recitovao “Jesenju pesmu”, Dragan Lebović pesmu ” Mama” , a Veronika Siraki se predstavila recitacijom pesme “Oszi vers”.

Dramska grupa se predstavila igrokazom pod nazivom “Mornari” , da bi se kulturno - zabavni program završio igrom, odnosno plesnom tačkom “Rock and Roll” , koja je pozdravljena velikim aplauzom.
I nastavnici i učenici Osnovne i srednje škole “Žarko Zrenjanin” su se potrudili da se predstave u najboljem svetlu.

Nakon kulturno - zabavnog programa, gostima se obratila predsenica Organizacije penzionera MZ Centar III, kako bi proglasila najstariji bračni par, koji je prisustvovao svečanosti, najstarijeg penzionera i najstariju penzionerku. Gospodin i gospodja Ivošević su najstariji bračni par, najstarija penzionerka Valerija Kasaš, a Nikola Kockarević je najstariji penzioner koji je prisustvovao manifestaciji.

Na kraju je predstavnica Gradskog udruženja penzionera poželela zdravlje i sreću, kako penzionerima MZ Centar III, tako i njihovim porodicama.

Druženje je nastavljeno uz skromnu zakusku.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.