Komentara: 3
Pregleda: 2317

Održana sednica Gradskog veća

30.09.2015. u 09:02h
Izvor: Radio Subotica
Održana sednica Gradskog veća

Juče je održana 98. sednica Gradskog veća koje je, između ostalog, donelo odluke o pristupanju realizaciji projekta Izgradnja vodovodne mreže u delu Antona Aškerca, Deligradskoj i Dolenjskoj ulici u Mesnoj zajednici "Kertvaroš", te ulicama Josipa Vukovića Đide, Silađi Eržebet i Nova VIII u Mesnoj zajednici "Novo selo". Sa Gradskog veća Skupštini grada biće upućen predlog Autentičnog tumačenja odredbe člana 7. Odluke o javnoj kanalizaciji, kao i predlog Pravilnika o načinu i postupku raspodele sredstava za finansiranje programa i projekata udruženja građana u oblasti održivog razvoja putem organizovanja i održavanja sajamskih manifestacija i izložbi.

Gradsko veće donelo je Odluku da Grad Subotica pristupi realizaciji projekta Izgradnja vodovodne mreže u delu ulice Antona Aškerca, Deligradskoj i Dolenjskoj ulici u Mesnoj zajednici "Kertvaroš", u skladu sa uslovima konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini, koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodioprivredu i šumarstvo. Odobrava se učešće sredstava grada u ukupnom iznosu od nešto više od dva miliona dinara: za realizaciju projekta oko milion dinara i još toliko za plaćanje PDV–a na ukupnu vrednost projekta. Ukupna vrednost projekta bez PDV–a je nešto više od 5 miliona dinara.

Gradsko veće donelo je Odluku da Grad Subotica pristupi realizaciji projekta Izgradnja vodovodne mreže u ulicama Josipa Vukovića Đide, Silađi Eržebet i Nova VIII, na području Mesne zajednice "Novo Selo", u skladu sa uslovima konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini, koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Odobrava se učešće sredstava grada u ukupnom iznosu od oko milion dinara: za realizaciju projekta oko pola miliona i još toliko za plaćanje PDV–a na ukupnu vrednost projekta. Ukupna vrednost projekta bez PDV–a je oko dva i po miliona dinara.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2317
Povezane teme

gradsko veće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.