Komentara: 23
Pregleda: 5983
Foto

Održana protestna vožnja taksista

22.01.2015. u 17:08h
Izvor: Subotica.com
Oko 70 taksi vozila učestvovalo je u protestnoj vožnji kojom su iskazali svoje nezadovoljstvo što Odluka o taksi prevozu na nivou grada još uvek nije doneta. Kako ih niko iz lokalne samouprave nije primio na razgovor, protestna vožnja biće održana i sutra u isto vreme.
Održana protestna vožnja taksista

Kolona vozila  krenula je iz Malog Bajmoka i kretala se  Somborskim putem, zatim Rudić ulicom do Mlečne pijace, Zmaj Jovinom i Đure Đakovića do Maksima Gorkog i Štrosmajerovom do Gradske kuće. 

- Podneli smo pismeni zahtev da nas gradonačelnik primi i da nam on ili neko ko će biti njegov predstavnik, pruži garancije da će Odluka biti doneta. Znamo da se to ne može uraditi preko noći, ali želimo da nam se da neko obrazloženje i jasno kaže optimalno vreme kada ona može da uđe u skupštinsku proceduru  i bude donesena, umesto da se samo obećava, a ništa ne radi – kaže Stevo Šimić, predsednik Saveza taksi udruženja Subotice, koje okuplja dve stotine članova.

Protestna vožnja prošla je bez incidenata i velike gužve u saobraćaju, a nastaviće se i narednih dana, dok zahtevi taksista ne budu ispunjeni.

Izvor: Subotica.com
Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 23
Pregleda: 5983

Povezane vesti

Povezane teme

taksi

taxi

taxi udruženje

taksi prevoz

taxi subotica

štrajk taksista

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.