Komentara: 1
Pregleda: 2633

Održana poslednja radionica projekta "Hajde da se upoznamo"

30.12.2014. u 16:30h
Izvor: RTV City
U prostorijama Edukativnog centra Roma, juče je održana poslednja od 6 radionica predviđenih projektom „Hajde da se upoznamo“.
Održana poslednja radionica projekta "Hajde da se upoznamo"

Realizovan je u okviru lokalnog akcionog plana za mlade, a ima za cilj da smanji jezičke barijere u komunikaciji između mladih iz različitih nacionalnih zajednica.

Interaktivne radionice su obrađivale teme koje se odnose na etničke i socijalne distance, pitanja vezana za kulturu, interkulturalnost i multikulturalnost. Istovremeno, mladi su učili osnovne pojmove, kao i reči koje se upotrebljavaju u svakodnevnoj komunikaciji na srpskom, romskom i mađarskom jeziku.

Nakon svakog od edukativnih predavanja, koje je realizovano tokom decembra tekuće godine, radi boljeg upoznavanja, organizovano je druženje za polaznike.

Izvor: RTV City
Projekat Edukativnog centra Roma: "Hajde da se upoznamo" Projekat Edukativnog centra Roma: "Hajde da se upoznamo" Projekat Edukativnog centra Roma: "Hajde da se upoznamo" Projekat Edukativnog centra Roma: "Hajde da se upoznamo" Projekat Edukativnog centra Roma: "Hajde da se upoznamo" Projekat Edukativnog centra Roma: "Hajde da se upoznamo" Projekat Edukativnog centra Roma: "Hajde da se upoznamo" Projekat Edukativnog centra Roma: "Hajde da se upoznamo"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2633
Povezane teme

edukativni centar roma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.