Komentara: 1
Pregleda: 3122

Održana pikado playoff Premijer liga Vojvodine

12.06.2013. u 13:13h
Izvor: RTV Yueco
Proteklog vikenda u Hotelu Galeria u Subotici u organizaciji Pikado saveza Vojvodine okupile su se pikado klubovi koji su razigravali Play off Premijer lige Vojvodine 2012/2013 u Elektronskom pikadu.
Održana pikado playoff Premijer liga Vojvodine

Prvo mesto osvojila je ekipa Medison iz Kaća, dok je ekipa Spartaka zauzela treće mesto. Odigran je i Kup Vojvodine 2013  u Elektronskom pikadu gde je učestvovalo 10 ekipa, a prvo mesto i ovde je pripalo ekipi Medison iz Kaća. Spartak je zauzeo šesto mesto.

Posle odigranog Kupa Vojvodine podeljene su nagrade za Premijer ligu Vojvodine 2012 / 2013, Kup Vojvodine i Pojedinačna takmičenja u kategoriji 501 d.o.,contra cricket i apsolutni prvak Vojvodine muškarci i žene u elektronskom pikadu za 2013 godinu. Pojedinačno prvenstvo Vojvodine u Elektronskom pikadu muškarci, kategorija 501, prvo mesto zauzeo je Petar Vojnić Zelić.

U kategoriji Contra cricket prvo mesto zauzeo je Dragoslav Stokić iz ekipe Medisnon Kać.Apsolutni prvak Vojvodine je Dragoslav Stokić.

Što se tiče dama, u kategoriji 501 prvo mesto zauzela je Silvija Žarić iz PK Vilage, dok je u kategoriji  Contra cricket prvo mesto zauzela je Otilija Mikulić iz PK Spartak. Apsolutni prvak Vojvodine je Otilija Mikulić iz PK Spartak.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3122
Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

pikado

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.