Komentara: 0
Pregleda: 1450

Održana obuka "Medijsko oglašavanje"

20.03.2014. u 15:43h
Izvor: RTV Yueco
Kancelarija za mlade organizovala je dvodnevnu obuku pod nazivom „Medijsko oglašavanje“, namenjenu predstavnicima organizacija civilnog društva. Cilj obuke bio je da se nevladinom sektoru predoče osnovni kanali komunikacije sa medijima., kako bi na što bolji način plasirali informacije o svojim projektima javnosti.
Održana obuka "Medijsko oglašavanje"

Bjanka Čuturilo jedna je od trinaest polaznika obuke na temu medijskog oglašavanja. Bjanka predstavlja Centar za ekologiju i održivi razvoj- CEKOR i kaže da je organizaciji koju predstavlja komunikacija sa medijima jako važna, budući da sprovode veliki broj projekata.

Kancelarija je juče i danas u Novoj opštini organizovala obuku za predstavnike udruženja građana kako bi ih upoznali sa osnovnim načinima komunikacije sa medijima, a to su: saopštenja za medije i konferencije za novinare. Polaznici obuke su od novinara predavača mogli da nauče i na koji način mogu na formalan i neformalan način da komuniciraju sa novinarima.

Tokom obuke, polaznici radionice imali su priliku da posete Radio Suboticu gde su se na licu mesta upoznali sa načinom funkcionisanja redakcije i sa načinom na koji vesti nastaju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1450
Povezane teme

kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.