Komentara: 3
Pregleda: 1102

Održana Izborna skupština Tenis kluba "Spartak", Vučkoviću novi mandat

08.04.2024. u 14:55h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 6. aprila, u prostorijama Tenis kluba "Spartak" održana je Izborna skupština na kojoj je izabrano rukovodstvo koje će predvoditi klub u naredne četiri godine. Jednoglasno je odlučeno da dosadašnji predsednik nastavlja u novom mandatu.
Održana Izborna skupština Tenis kluba "Spartak", Vučkoviću novi mandat

Izborna skupština je ponovo usklađena sa olimpijskim ciklusom nakon što je usled pandemije kovida ta klupska praksa nakratko bila promenjena. Skupštinski legitimitet potvrđen je prisustvom 29 od ukupno 31 člana ovog klupskog organa, što je do sada najveći broj prisutnih na jednoj ovakvoj sednici.

Za novog - starog predsednika kluba jednoglasno je izabran Milan Vučković, dugogodišnji predsednik teniskog kluba i sportski radnik koji je, osim funkcije koju obavlja u gradskom klubu, aktivno uključen u rad Teniskog saveza Srbije, Sportskog saveza Subotice i Sportskog društva "Jovan Mikić Spartak".

Predlog za Vučkovićeve saradnike u Upravnom odboru jednoglasno je usvojeno i čine ga: Radovan Cvejić (potpredsednik), Ivan Maličević (potpredsednik), dok su članovi Davor Aničić, Ivan Kajinić, Bojan Kešelj, Ladislav Demeter, Predrag Petričević, Ivan Radakov, Perica Radić, Željko Savić, Vuković Miroslav i Ladislav Iršai.

Istog dana u prostorijama Teniskog saveza Vojvodine u Novom Sadu dodeljene su nagrade za najbolje ekipe i pojedince, po rezultatima iz 2023. godine.  Teniski klub" Spartak" je desetu godinu zaredom proglašen za najuspešniji klub u Vojvodini.

Ovom prilikom je uručeno sedam nagrada u različitim kategorijama - najuspešnija muška seniorska ekipa, najuspešnija ekipa dečaka do 14 godina, najuspešnija muška i ženska ekipa do 18 godina, nagrada Ladislavu Demeteru za najuspešnijeg trenera, nagrada Barni Filipašu za osvojen masters do 14 godina i specijalno priznanje Lani Virc kao najboljoj evropskoj igračici do 16 godina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 6 časova
Komentara: 3
Pregleda: 1102
Povezane teme

Teniski klub Spartak

milan vučković

tenis klub spartak

lana virc

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.