Komentara: 0
Pregleda: 2182
Foto

Održana drumska trka "Velika nagrada Subotice"

31.08.2015. u 13:44h
Izvor: Subotica.com
U okviru obeležavanja Dana grada na Radijalcu je jučer održana Međunarodna biciklistička trka "Kup Srbije", odnosno "Velika nagrada Subotice" na kojoj je nastupio i veliki broj takmičara iz Spartaka.
Održana drumska trka "Velika nagrada Subotice"

Na kružnoj stazi dužine 2420 metara, koja je obuhvatala Radijalac (ulice oko centralnog šetališta), zatim ulicu Dimitrija Tucovića i Rudić, ulice su tokom većeg dela jučerašnjeg dana bile su zatvorene za saobraćaj, a delomično je bio zatvoren i kružni tok kod Gimnazije.

Na drumskoj trci učestvovalo je oko 150 takmičara iz Bosne i Hercegovine, Mađarske i Srbije, a Biciklistički klub "Spartak" predstavljalo je 18 takmičara.

Biciklisti su se takmičili u kategorijama poletaraca, mlađih kadeta, zatim kadeta, juniorki i seniorki, kao i u kategoriji juniora, seniora do 23 godine i seniora. Nakon takmičarskog dela i velikog broja uzbudljivih trka usledila je i svečanost dodele nagrada za najbolje po uzrasnim kategorijama.

Održana drumska trka "Velika nagrada Subotice"

Biciklistička trka "Velika nagrada Subotice" bodovala se za Kup Srbije.

Izvor: Subotica.com
Dan grada 2015: Biciklistička trka "Velika nagrada Subotice" Dan grada 2015: Biciklistička trka "Velika nagrada Subotice" Dan grada 2015: Biciklistička trka "Velika nagrada Subotice" Dan grada 2015: Biciklistička trka "Velika nagrada Subotice" Dan grada 2015: Biciklistička trka "Velika nagrada Subotice" Dan grada 2015: Biciklistička trka "Velika nagrada Subotice" Dan grada 2015: Biciklistička trka "Velika nagrada Subotice" Dan grada 2015: Biciklistička trka "Velika nagrada Subotice"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2182
Povezane teme

dan grada

biciklizam

biciklistički klub spartak

velika nagrada subotice

biciklistička trka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.