Komentara: 0
Pregleda: 5468

Održana akcija "Darujte krv, poklonite život"

07.03.2017. u 16:54h
Izvor: Subotica.com
Na Ekonomskom fakultetu održana je humanitarna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi. Pod sloganom „Darujte krv, poklonite život“, akciju je organizovao Studentski parlament Ekonomskog fakulteta, Opšta bolnica i Crveni krst.
Održana akcija "Darujte krv, poklonite život"

U toku prepodnevnih sati hol Ekonomskog fakulteta bio je prepun studenata i njihovih profesora, koji su spremno čekali u redu sa željom da pomognu onima koje čeka teška životna bitka. Mogućnost da daju dragocenu tečnost imali su svi od 18 do 65 godina starosti, sa telesnom težinom većom od 50 kg, normalnim vrednostima krvnog pritiska i hemoglobina.

Prema rečima člana Studentskog parlamenta, Vukašina Stojanovića, akcija je imala cilj da podstakne studente na humanost. Planirano je da do kraja godine sa istim ciljem bude održana bar još jedna akcija.

- Veoma smo zadovoljni odzivom studenata, došlo je više studenata nego što smo očekivali. Takođe, u akciju su bili uključeni i profesori, kao i ostali zaposleni na fakultetu, tako da smo zaista zadovoljni. Nadamo se da će ova već tradicionalna akcija, biti nastavljena i narednih godina-kaže Stojanović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5468
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

dobrovoljno davanje krvi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.