Komentara: 2
Pregleda: 2809

Održan vašar udžbenika u "Kizuru"

08.09.2014. u 18:12h
Izvor: Subotica.com
Prva radna subota u Osnovnoj školi „Kizur Ištvan“ protekla je u znaku, sada već tradicionalnog, Vašara polovnih udžbenika. Bila je to jedinstvena prilika da kizurovci i svi subotički osnovci na jednom mestu kompletiraju udžbenike za novu školsku godinu i da pri tome uštede.
Održan vašar udžbenika u "Kizuru"

Na Vašaru su se, primera radi, udžbenik i radna sveska iz engleskog jezika mogli kupiti za 300 dinara, dok bi za isti komplet u knjižari trebalo izdvojiti čak 1.600 dinara.

Prema rečima kupaca, mesta cenkanju nije bilo, jer su cene bile više nego povoljne, a udžbenici dobro očuvani.

Za školskim klupama, koje su za ovu priliku bile pretvorene u tezge, mali trgovci odlično su se snašli, a kako je vreme odmicalo, tako su i cene padale. Da i prodavci imaju dušu, pokazalo se na kraju, kada je većina rešila da polovne udžbenike, radne sveske i lektire, koje su do tada prodavali za 50 dinara, besplatno podele drugarima iz nižih razreda.

Održan vašar udžbenika u "Kizuru"

Deca i roditelji su sa Vašara otišli zadovoljni, a đaci-trgovci nisu krili da su za jedno pre podne zaradili i do tri hiljade dinara, što je već ozbiljan džeparac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2809
Povezane teme

OŠ Kizur Ištvan

vašar polovnih udžbenika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.