Komentara: 0
Pregleda: 2517
Foto

Održan šesnaesti Super Enpi karate kup

02.04.2015. u 12:23h
Izvor: Subotičke novine
Šesnaesti Super Enpi karate Kup i ove godine će biti jedan od posećenijih karate turnira u regionu, a ovoga puta je okupio oko 1.700 takmičara iz 100 karate klubova i dvanaest država Evrope.
Održan šesnaesti Super Enpi karate kup

Turnir je ovoga puta bio izuzetno kvalitetan, jer su reprezentacije stigle u najjačim sastavima. Naime, bila je ovo odlična provera pred Prvenstvo Evrope koje se za dve nedelje održava u Letoniji.

Turnir je bio završnica nekoliko dana posvećenih karateu. Naime, u petak i subotu su održani seminari uz instruktore karatea i kobuda, dok je nedelja bila posvećena tradicionalnom Super Enpi kupu. Na samom otvaranju prisutne je pozdravio Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport, omladinu i turizam koji je pozdravio prisutne i izjavio da Grad Subotica podržava sportske manifestacije koje za cilj imaju masovnost u takmičenju svih uzrasta.

Nakon što se zahvalio svima onima koji godinama unazad pomažu turnir, Milorad Ćopić, predsednik Karate kluba "Enpi" izjavio je da je ovaj turnir veliki događaj za KK "Enpi", a za njega se pripremaju gotovo cele godine.

Po rečima Ćopića, iako je ovo revijalni turnir, on spada u grupu najvećih i najkvalitetnijih u Evropi, KK "Enpi" ima posebnu čast što u takvoj konkurenciji imaju priliku da predstave svoje takmičare.

Izvor: Subotičke novine
16. Super Enpi karate Kup 16. Super Enpi karate Kup 16. Super Enpi karate Kup 16. Super Enpi karate Kup 16. Super Enpi karate Kup 16. Super Enpi karate Kup 16. Super Enpi karate Kup 16. Super Enpi karate Kup
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2517
Povezane teme

karate klub enpi

super enpi kup

hala sportova

karate

milorad ćopić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.