Komentara: 0
Pregleda: 2183

Održan sastanak članova Upravnog odbora Udruženja parkirališta Srbije

27.09.2012. u 15:50h
Izvor: RTV Yueco
Održan sastanak članova Upravnog odbora Udruženja parkirališta Srbije

U organiciji JKP „Parking“ Subotica je juče bila domaćin članovima Upravnog odbora Udruženja parkirališta Srbije, skupa na kome učestvuju sva preduzeća koja se bave organizovanjem parkiranja u gradovima Republike Srbije.

Na sastanku se raspravljalo, između ostalog, i o povećanju PDV-a i uticaju koji će ta odluka imati na cene svih komunalnih usluga, kao i o tekućim problemima sa kojima se članice ovog Udruženja susreću kako bi ostvarivanje komunalnog reda bilo podignuto na viši i kvalitetniji nivo.

Pozdravljajući članove Upravnog odbora Udruženja parkirališta Srbije, direktor subotičkog “Parkinga” Milorad Slijepčević rekao je da „Parking “ u Subotici konstantno radi na unapređenju svoje delatnosti uvodeći, između ostalog, i nove usluge u svoje poslovanje. -“Tu, pre svega, mislim na značajne projekte koji podrazumevaju i alternativne vidove saobraćaja, što u značajnoj meri doprinosi podizanju kvaliteta komunalnih usluga u gradu. Ono što bih istakao je spremnost subotičkog “Parkinga” da, kao član Udruženja parkirališta Srbije, svoja iskustva u poslovanju i inovacijama prenesemo drugim gradovima.”

Aleksandar Pilja, direktor JKP „Parking servis Sombor“ istakao je da je Udruženje parkirališta Srbije ispunilo svoju funkciju kada je u pitanju zaštita interesa svih članica. –“Naš cilj je da efikasnost poslovanja podignemo na viši nivo i da se na najbolji način suočimo sa rešavanjem tekućih problema u poslovanju, a tu pre svega mislim na nove mere fiskalne politike , kako bi što efikasnije mogli da ih implementiramo u praksi”-rekao je Pilja.

Radenko Vuković, predsednik UO Udruženja koje ima 27 članica i osnovni zadatak da obezbedi lagodniju i kvalitetniju uslugu svih pojedinačnih članica koju pružaju u svojim gradovima, istakao je da je parkiranje postalo ozbiljan problem, kako Beograda, tako i svakog grada u Srbiji.”Rešavanje problema parkiranja je ozbiljan segment rešavanja saobraćajnih problema, i u tom smislu uvođenje komunalnog reda u oblasti parkiranja je od velikog značaja i za lokalne samouprave”– rekao je Vuković i dodao da je Udruženje učestvovalo u izradi Zakona o bezbednosti saobraćaja i Zakona o komunalnim delatnostima, te da je svojim učešćem i amandmanima uspelo da obezbedi lagodnije funkcionisanje i bolje rezultate u poslovanju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2183
Povezane teme

jkp parking subotica

plaćanje parkinga subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.