Komentara: 0
Pregleda: 5128

Održan prijem kandidata na doktorskim studijama Ekonomskog fakulteta

25.11.2015. u 17:38h
Izvor: RTV Yueco
Na Ekonomskom fakultetu održan je svečani prijem kandidata, koji su upisali prvu godinu doktorskih studija. Od 14 kandidata na tri studijska programa, 6 najboljih kandidata je dobilo priliku da doktorske studije pohađa na teret budžeta. Prednost pri upisu su imali kandidati koji nameravaju da se bave naukom, kao i oni koji imaju već objavljenje radove u stručnoj literaturi.
Održan prijem kandidata na doktorskim studijama Ekonomskog fakulteta

Među kandidatima koji su upisali prvu godinu doktorskih studija na Ekonomskom fakultetu je i Olja Milovanov. Nakon osnovnih i master studija, Olja će nastaviti da se bavi naukom kroz doktorske studije na smeru poslovna ekonomija.

Na tri studijska programa ekonomija, menadžmenti biznis, kao i poslovna informatika upisano je 14 kandidata. U naredne tri godine oni će imati obavezu da polože 6 predmeta, napišu 4 stručna rada, nakon čega ih čeka rad na doktorskoj disertaciji.

Nastava će na doktorskim studijama biti organizovana u Subotici, vikendom u okviru blok nastave. Prema rečima dekana, prof. dr Nenada Vunjaka jedan od upisanih kandidata je albanske nacionalnosti, te će biti u prilici da narednih godina bude asistent na Odelenju u Bujanovcu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5128
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

ekonomski fakultet u bujanovcu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.