Komentara: 7
Pregleda: 2807

Održan okrugli stol na temu sistema socijalne zaštite u regionu

10.04.2013. u 17:58h
Predstavnice Švajcarskog crvenog krsta iz Tuzle, Mihela Hinić, Aleksandra Papis i Amela Fočić, kao i direktor Doma penzionera iz Osijeka Drago Lončarević gosti su našeg grada i Gerontološkog centra.
Održan okrugli stol na temu sistema socijalne zaštite u regionu

Saradnja između ove tri ustanove danas je predstavljena kroz grupni rad, preko IPA prekograničnih projekata  i kroz individulano delovanje i rad svake ustanove u sistemu socijalne zaštite.

Naziv okruglog stola je "Sistem socijalne zaštite i brige o starim i odraslim licima u regionu", a konstatovano je da se zajedničkim radom i udruživanjem poboljšava usluga.

Direktor subotičkog Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević izjavio je kako je ključna odluka za razvoj Gerontološkog centra formiranje projektnih timova još od 2002. godine.

Okrugli stol: "Sistem socijalne zaštite i brige o starim i odraslim licima u regionu" Okrugli stol: "Sistem socijalne zaštite i brige o starim i odraslim licima u regionu" Okrugli stol: "Sistem socijalne zaštite i brige o starim i odraslim licima u regionu" Okrugli stol: "Sistem socijalne zaštite i brige o starim i odraslim licima u regionu" Okrugli stol: "Sistem socijalne zaštite i brige o starim i odraslim licima u regionu" Okrugli stol: "Sistem socijalne zaštite i brige o starim i odraslim licima u regionu" Okrugli stol: "Sistem socijalne zaštite i brige o starim i odraslim licima u regionu" Okrugli stol: "Sistem socijalne zaštite i brige o starim i odraslim licima u regionu"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 nedelju
Komentara: 7
Pregleda: 2807
Povezane teme

gerontološki subotica

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

IPA projekat

socijalna zaštita

gerontološki klub kertvaroš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.