• Pregleda: 2424

Održan okrugli stol na temu sistema socijalne zaštite u regionu

Predstavnice Švajcarskog crvenog krsta iz Tuzle, Mihela Hinić, Aleksandra Papis i Amela Fočić, kao i direktor Doma penzionera iz Osijeka Drago Lončarević gosti su našeg grada i Gerontološkog centra.
Održan okrugli stol na temu sistema socijalne zaštite u regionu

Saradnja između ove tri ustanove danas je predstavljena kroz grupni rad, preko IPA prekograničnih projekata  i kroz individulano delovanje i rad svake ustanove u sistemu socijalne zaštite.

Naziv okruglog stola je "Sistem socijalne zaštite i brige o starim i odraslim licima u regionu", a konstatovano je da se zajedničkim radom i udruživanjem poboljšava usluga.

Direktor subotičkog Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević izjavio je kako je ključna odluka za razvoj Gerontološkog centra formiranje projektnih timova još od 2002. godine.

povezane teme

7
jelena Odgovori
Ja ne znam kako ovaj doktor ne dosadi sam sebi.
bukin Odgovori
I naravno Džej!
pedja Odgovori
pa jel sad direktor ili zamenik direktora?!:-)
Mica Odgovori
Pa dobro dokle vise doktore Fabus?
bukin Odgovori
@pedja: Po potrebi!
mali Odgovori
Jel to onaj magacioner koji je bio prof. u gimnaziji a sada se u sve mesa? eh a sta je sa sinagogom? ,sa projektima ...mrzi me da ih nabrajam klasicno ispumpavanje para iz budzeta i mlacenje prazne slame!,sto nekazu ,,prisupacne cene ,, u gerentoloskom koliko kosta pristojan smestaj starih?? da li je dovoljna penzija od 30000 din? neka kazu sta za to nude !,sramota je na osnovu cega se hvalisu!!
gde je bakina imovina Odgovori
može li neko da kaže šta se dešava sa nekretninama i drugom imovinom korisnika usluga gerontodoma koji nemaju naslednike ?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.