Komentara: 0
Pregleda: 5029
Foto

Održan novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa i medija

28.12.2018. u 15:07h
Izvor: Subotica.com
Održan novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa i medija

U Velikoj većnici Gradske kuće danas je upriličen novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa. Prijemu su prisustvovali predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor, republički i pokrajinski poslanici, direktori javnih preduzeća, obrazovnih i kulturnih ustanova...

Prijem je bio prilika da se sumiraju rezultati ostvareni u godini koja je polako iza nas a na osnovu njih, po mišljenju čelnika grada, 2018. se može smatrati uspešnom.

- I 2018. godina protekla je u privlačenju domaćih i stranih investicija, otvaranjau novih radnih mesta i posvećenosti realizaciji značajnih, davno započetih a još uvek nedovišenih projekata – naglasio je gradonačelnik Bogdan Laban. - Nastavljeni su radovi na izgradnji obilaznice oko Subotice, „Ipsilon“ kraka, puštena je u saobraćaj deonica duga 12 kilometara, a oni će biti nastavljeni i dogodine, kada će se, zahvaljujući sredstvima od 1.4 milijarde dinara koje je obezbedila republička Vlada, spojiće se Granični prelaz „Kelebija“ i kružna raskrsnica na Somborskom putu.  Sprovedena je objedinjena javna nabavka za sedmu i 8-1 fazu, obezbeđena su sredstva od oko 600 miliona dinara, a za naredne godine republika, pokrajina i grad obezbediće oko 700 miliona dinara.

Održan novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa i medija

Posebno mesto u radu gradske vlasti imao je Palić, gde je počela realizacija projekta „Zaštita biodiverziteta jezera Palić i Ludaš“ sa nemačkom KfW bankom, a nedavno je postavljen temelj za izgradnju velnes centra.

- Sredinom maja svečano je otvorena prva investicija italijanske kompanije „Kaminada“, a potpisali smo i Memorandum o razumevanju sa nemačkim proizvođačem auspuha „Bojsen“, a predstoji nam još jedan razgovor sa menadžmentom, posle kojeg ćemo znati više o vrednosti investicije. Ulagalo se i u druge oblasti – od zdravstva, obrazovanja, komunalnu infrastrukturu sve do sporta – podsetio je gradonačelnik. - U godini pred nama čekaju nas mnoga iskušenja na koja bi trebalo da odgovorimo intenzivnom saradnjom između lokalne samouprave i državnih organa.

Održan novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa i medija

Na rad i ostvarene ciljeve u 2018. godini osvrnuo se i Tivadar Bunford, predsednik Skupštine grada, koji je godinu ocenio kao uspešnu i politički stabilnu.

- Osluškivali smo potrebe građana i na zasedinjama donosili odluke koje su za njih značajne. Sednice Skupštine grada protekle su u miru i međusobnom poštovanju – istakao je Bunford. - Naše gradske ustanove su deo harmonizovanog sistema koji nam je omogućio da se bavimo poslom a ne sobom.

Novogodišnji prijem za novinare

Čelnici grada priredili su i tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medijskih kuća. Oni su se tom prilikom zahvalili medijima na uspešnoj saradnji i u ovoj godini, što su blagovremeno, nepristrasno i objektivno, izveštavali građane o radu lokalne samouprave.

- Hvala što ste na vreme informisali javnost o svim dešavanjima u gradu i radu lokalne samouprave – poručio je gradonačelnik, a na njegove reči nadovezao se predsednik Skupštine grada - Želim da vam se zahvalim što ste cele godine informisali građane Subotice, a i šire, nepristrasno i objektivno o događajima u Gradskoj kući i Skupštini.

Održan novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa i medija

Izvor: Subotica.com

Novogodišnji prijem za predstavnike medija

Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija
Pogledaj ostale fotografije

Novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa

Novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa Novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa Novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa Novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa Novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa Novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa Novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa Novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5029
Povezane teme

bogdan laban

tivadar bunford

novogodišnji prijem

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.