Komentara: 3
Pregleda: 4402

Održan Kup Subotice u hokeju na ledu

11.02.2013. u 16:22h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Proteklog vikenda, (9-10. februar) u Subotici je održan turnir u hokeju na ledu pod nazivom "Kup Subotice 2013" u kategoriji seniora, na kojem su učestvovali HK "Vitez" (Beograd), HK "Crvena Zvezda" (Beograd), "Tim Sarajevo" (Bosna i Hercegovina) i domaćin HK "Spartak".
Održan Kup Subotice u hokeju na ledu

U dogovoru predstavnika klubova, utakmice odigrane između domaćih klubova su istovremeno bodovane i za Prvenstvo Srbije, sezona 2012/2013. kao i za sam turnir.

Subota (09.02.2013.):

  • HK Vitez - Tim Sarajevo 15:2
  • HK Spartak - HK Crvena zvezda 3:4

Nedelja (10.02.2013):

  • Mladji veterani Spartak - Tim Sarajevo 4:7
  • HK Spartak - HK Vitez 4:6 - Zapisnik u prilogu - (utakmica odloženog 9.kola)

Utakmica izmedju domaćeg Spartaka i Viteza je bila prava prvenstvena, vrlo kvalitetna, sa puno klizanja i šansi za gol na obe strane. Igrano je u granicama sportskog i hokejaškog fer pleja, a na kraju je pobeda zasluženo pripala gostujućoj ekipi, mada ne bi bilo nezasluženo da je bilo i obrnuto. Prelomni trenutak se desio početkom treće trećine kada su igrači Viteza postigli 2 gola za manje od 5 minuta, od kojih je prvi bio posle situacije sa igračem više. HK Crvena zvezda, zbog ranije zakazanih obaveza, nije bila u mogucnosti da na turniru učestvuje oba dana, pa je drugi dan umesto njih nastupio kombinovani sastav mlađih veterana Spartaka.

Konacan raspored na turniru KUP SUBOTICE 2013:

  1. HK "Vitez"
  2. HK "Spartak"
  3. HK "TIM Sarajevo"
  4. HK "Crvena zvezda"

Predigru turnira su odigrale kadetske ekipe (U-17) HK Spartak i Tim Sarajevo, i to prvu utakmicu u petak (8. februar) od 20.30h u kojoj je domaći sastav ostvario pobedu 13:7, a na drugoj utakmici koja je odigrana u subotu prepodne (10-12h) takodje su slavili igraci iz Subotice rezultatom 14:6. Za HK Spartak su nastupali: Tolmači, Jurić, Kolarić, Kučo, Perišić, Popović M., Farago, Kojić, Kovač K., Pavlović, Popović N., Vojnić Purčar, Tancoš G., Berenji, Katančić, Okulić, Tancoš T., Lošonci, Kovač V., Krsteski, Petrik Popović, Subotić, Nešić. Treneri: Brestovac Uroš i Jaramazović Zoran. - ZAJEDNIČKA SLIKA U PRILOGU! Važno je napomenuti da su prilikom posete gostiju iz Sarajeva deca spavala kod dece, kako bi se sto više socijalizovala, družila i uspostavila još dublja saradnja za naredni period. Planirana je uzvratna poseta naših selekcija (U17 i seniori) u Sarajevu početkom marta (8 -10 mart 2013).

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 4402
Povezane teme

hokej na ledu

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.