Komentara: 1
Pregleda: 2361

Održan koncert Segedinskog simfonijskog orkestra

10.06.2015. u 02:35h
Izvor: Subotica.com
Sinoć je u Velikoj većnici Gradske kuće održan koncert Segedinskog simfonijskog orkestra, u organizaciji udruženja Electe.
Održan koncert Segedinskog simfonijskog orkestra

Koncert je počeo u 20 časova, a Velika većnica bila je ispunjena skoro do poslednjeg mesta. Segedinski simfonijski orkestar nastupio je pod dirigentskom palicom maestra Šandora Đedija, a solistkinje su bile Timea Zita Šomođvari - sopran i Boglarka Lacak - mecosopran.

Program koji je sinoć izveden u Subotici predstavljao je odabrana dela Henrija Persla - Abdelazer svita i odlomke vokalno-instrumentalnog dela Stabat Mater, kompozitora Đovanija Batista Pergolezija.

U povezanoj galeriji pogledajte fotografije sa koncerta.

Izvor: Subotica.com
Koncert Segedinskog simfonijskog orkestra Koncert Segedinskog simfonijskog orkestra Koncert Segedinskog simfonijskog orkestra Koncert Segedinskog simfonijskog orkestra Koncert Segedinskog simfonijskog orkestra Koncert Segedinskog simfonijskog orkestra Koncert Segedinskog simfonijskog orkestra Koncert Segedinskog simfonijskog orkestra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2361
Povezane teme

simfonijski orkestar

electe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.