Komentara: 152
Pregleda: 34225
Foto

Održan koncert Baje Malog Knindže na prepunom Trgu

09.09.2023. u 12:42h
Izvor: Subotica.com
Na prepunom Gradskom trgu, pred oko devet hiljada ljudi, sinoć je, u okviru desetih „Zavičajnih dana“ nastupio Baja Mali Knindža.
Održan koncert Baje Malog Knindže na prepunom Trgu

Osporavanja, polemike, negodovanje pojedinaca nisu uspeli da poremete jednog od najpopularnijih estradnih umetnika sa ovih prostora da Subotičanima priredi veče za pamćenje. Tročasovni muzički spektakl protekao je u sjajnoj atmosferi i bez ijednog incidenta.

Održan koncert Baje Malog Knindže na prepunom TrguOdržan koncert Baje Malog Knindže na prepunom Trgu

Koncert je počeo jednom od najlepših ljubavnih pesama „Ptico moja bjeli labude“, a potom su usledili „Stari bagreme“, „Samo je moj stari znao“,  „Morem plovi jedna mala barka“, „Srpska Atina“, „Orah“, „Božić je“, „Duni vetre malo preko jetre“, „Čovek kafanski“...

Održan koncert Baje Malog Knindže na prepunom Trgu

- Subotica i ja se jako dobro poznajemo. Nastupao sam u „Pokeru“, na Radijalcu, u Mešcu, dolazio sam i kod mojih drugova koji su ovde studirali. Ovo je deseto, jubilarno,  zavičajno druženje svesrpskih društava sa područja Severnobačkog okruga i radujem se da mogu da podelim nešto svojih lepih stihova sa njima – iskreno će Baja Malog Knindža. – Drago mi je što ima puno dece, puno mi je srce kad ih vidim, a ima ih svuda ge nastupam. Ja sam kao „visokog rizika“, a kod mene na koncertu se ni čaša ne razbije.

Održan koncert Baje Malog Knindže na prepunom TrguMeđu brojnim posetiocima na centralnom trgu u Subotici našli su se i neki koji nisu sa prebivalištem u Subotici, ali su iskoristili da uz koncert Baje obiđu i znamenitosti grada i osete festivalski duh koji tradicionalno tokom leta u Subotici pravi razliku

- Došli smo iz Sombora, uglavnonm smo tu na Paliću za 1. maj, ili kada su neka muzička dešavanja, nekada skoknemoi do buvljaka, ali sada smo imali priliku i da preko dana obiđemo Suboticu i neka autentična mesta koja opisuju Suboticu  u najpozitivnijem svetlu. Bili i na lepo ručku na Paliću, ali primarni povod nam je bio koncert koji je skroz ispunio očekivanja - kaže nam Snežana, koja je sa suprugom i dve ćerkice.

Izvor: Subotica.com
Zavičajni dani 2023 - koncert Baje Malog Knindže Zavičajni dani 2023 - koncert Baje Malog Knindže Zavičajni dani 2023 - koncert Baje Malog Knindže Zavičajni dani 2023 - koncert Baje Malog Knindže Zavičajni dani 2023 - koncert Baje Malog Knindže Zavičajni dani 2023 - koncert Baje Malog Knindže Zavičajni dani 2023 - koncert Baje Malog Knindže Zavičajni dani 2023 - koncert Baje Malog Knindže
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 3 nedelje
Komentara: 152
Pregleda: 34225
Povezane teme

zavičajni dani

baja mali knindža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.