Komentara: 0
Pregleda: 2736

Održan III memorijalni turnir u stonom tenisu "Sabo Ištvan"

26.08.2013. u 15:25h
Izvor: Stonoteniski klub "Spartak"
U fiskulturnoj sali O.Š. „Jovan Popović" u Čoki je 24.08.2013., u organizaciji STSS i STK „Čoka", održan prvi „B turnir - Masters" za sezonu 2013 /2014, u kategoriji mlađih kadeta koji se boduje za rang listu STSS. U muškoj konkurenciji prijavljeno je ukupno 51 igrač.
Održan III memorijalni turnir u stonom tenisu "Sabo Ištvan"

Od mladih stonotenisera STK „Spartak" - Subotica nastupili su Aleksandar Čokić i Dario Havedič. Havedič je, nakon što je prošao „grupni" deo takmičenja, poražen u 1. kolu glavne table sa 3:0 od Pijuković Martina (STK „Horgoš"), iako je pokazao fantastičnu igru tokom celog meča. Ovako je obezbedio sebi plasman u 32 najbolja i stekao svoje prve bodove za rang listu.

Čokić je ovaj put bio uspešniji. Nakon što je kao prvoplasirani u svojoj grupi obezbedio sebi „ulazak" na glavnu tablu kao 15. nosilac, u prvom kolu je pobedio Milošević Bojana (STK „IMT" - Beograd) rezultatom 3:0. U drugom kolu se sastao sa 3. nosiocem Falb Hunorom (STK „Egyseg" - Novi Sad) i pobedio sa 3:1. U četvrtfinalnom meču je savladao Pavlović Đorđa (STK „IMT" - Beograd), rezultatom 3:1.

Aleksandar je takmičenje završio u polufinalnom meču kada je poražen od drugog nosioca, Filipović Petra iz Vranja, rezultatom 3:0 i tako zauzeo 3. mesto i osvojio bronzanu medalju. Ovim rezultatom Čokić je posle prvog turnira sezone obezbedio sebi plasman u prva četiri na rang listi mlađih kadeta STSS. Na turniru je stonotenisere Spartaka vodio trener Mirko Gavrilović.

Izvor: Stonoteniski klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2736
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.